Original topic:

A16 ile 5 aylık deneyimlerim ve alacaklar değerlendirme

(Topic created on: 07-18-2025 10:19 AM)
208 Views
nickbulamadım
Active Level 9
Options
Galaxy A

Evet size bunu anlatmaya ve değerlendirme yapmaya karar verdim belki alacaklar için yol göstermiş olurum 

PERFORMANS & İŞLEMCİ : 
-İşlemcimiz mediatek helio g99 , bu işlemci 8 çekirdekli ve 6nm
-performansı idare eder benim için idare ederinde çok üstüne çıkmıyor 
- oyunlarda fena değil hatta pubg gibi bazı oyunlarda 60 fps desteğinin geldiğini gördüm çoğu oyundada fiyatına göre gayet akıcı bir deneyimi var 

PİL :
- Pili düz işte samsungun o 5000 mah lık pili çok birşey demeye gerek yok iyi bir pil işlemcide verimli olduğu için 2 günü rahatlıkla çıkarıyor - du artık one uı 7 den sonra 1 günü bile zor çıkarıyor ( sağol samsung! )

EKRAN :
- Super Amoled bir panel kullanıyor 1080×2340
- ekranı en sevdiğim tarafı kaliteli ben 16 pro max kullanıcısıyım A16 yada bakıyorum ve 16 pro max ten A16 nın ekranına baktığım zaman ( çerçeveler ve 120-90hz farkı harici ) hiç gözüm acımıyor iyi iş çıkarmışsın samsung ! (İ (Karşılaştırma değildir ! )

KAMERA :
-kesinlikle fiyatının üzerinde bir kamera performansı var fotoğraf kalitesi gece gündüz farketmez fiyatına göre acayip güzel 
-Video kamerası için aynı şeyi maalesef söyleyemem OIS yok ve bu durumdan çok rahatsız oluyorsunuz 

ARAYÜZ VE ONE UI 7 :
-Arayüzde nadiren kasma yapıyor genellikle akıcı 
-Ram sömüren bir arayüz A16 bazında 
-Onun dışında kaliteli , güzel bir arayüzü akıcı bir şekilde deneyimleyebiliyorsunuz bu cihazla 

GÜNCELLEMELER :
-Adam akıllı gelmiyor maalesef ama diğer a serileride öyle 
-Ayrıca A17 gibi modeller çıktığında ben A16 nın arka plana alınacağını düşünüyorum 
-6 sene yazılım desteği var fakat ben bunu A16 nın kaldıracağını zannetmiyorum 

Yanlışım varsa söyleyin , düzeltin , seviliyorsunuz ☺️
2 Comments
yusufgelez
Active Level 1
Galaxy A
merhaba, bazen **bleep** olarak kendi kendine dokunmalar oluyor mu? ayrıca bildirim panelini açmaya çalışınca takıldığı oluyor mu hiç?
0 Likes
Galaxy A
Kendi kendine dokunmalar çok nadir arayüzde oluyor , bildirim panelini açınca bazen takılıyor
0 Likes