Original topic:

A16 4G 6/128 Ekran süresi

(Topic created on: 12-12-2025 04:35 PM)
262 Views
Aerien
Active Level 1
Options
Galaxy A
Önceki posta cevap yazamadığım için bu postu açtım. Sitem içerikli bir post olacağı için forumun kurallarına aykırıysa kusura bakmayın. Telefonu alalı 2 ay oldu, diğer kullanıcılarla ekran süremi karşılaştırmak istediğim için bir post açıp rekorun ne kadar yüksek olabileceğini sordum. Postun altında ne ergenliğim kalmış ne yalancılığım. Neden linçlendiğimi anlamadığım için açıklama yapma gereği duydum. İsmini sansürlediğim uygulama bir dating app. Samsung forumunda gereksiz ve uygunsuz olabileceği için adını çizdim. 60 hertz, pil tasarrufu ve karanlık modu açıktı. Adaptif parlaklık ayarı da açıktı ve ekran parlaklığı düşüktü. Evet alabileceğim en fazla ekran süresini alabilmek için telefonu bu şekilde ayarladım. Tam olarak sorun nedir? varsayalım ki ismini gizlediğim uygulama ana ekran uygulaması olsun, kimseyle rekabet etme ya da "hava atma" amacım yoktu. Neden ilk defa post atan yeni bir kullanıcıya uyarmak yerine hakaret ediyorsunuz?
8 Comments
Galaxy A
Forumda bu şekilde telefon yarıştıranlar veya birçok hesap açanlar olduğu için sizi de öyle telefon yarıştıran veya başkasının yan hesabı sanmış olabilirler burası seviyesiz ve kalitesiz bir forum maalesef
Aerien
Active Level 1
Galaxy A
Detayları yazmadığım için, uygulamanın ismini karaladığım için falan tetiklenmiş olabilirler buna bir itirazım yok. Sabah uyanıp ergen, çoluk çocuk, hikaye, gel kapışalım tarzı bildirimler görmek rahatsız edici oldu.
0 Likes
Aerien
Active Level 1
Galaxy A
buyur1765548363234.jpg1765548398460.jpg1765548425279.jpg
0 Likes
Aerien
Active Level 1
Galaxy A
Ekran görüntülerini tutmuyorum. Son 3 günün kullanım verilerini attım işte, aynı şey değil mi?
0 Likes
Aerien
Active Level 1
Galaxy A
Kardeşim son 3 günde pili hangi uygulamalarda kullandığımın ekran görüntüsünü attım daha ne istiyorsun?
0 Likes
GöKHaN37
Active Level 9
Galaxy A
Benim yorumum şuydu yine arkasındayım pili nerde nasıl harcadığın önemli yani örneğin senin karaladığın uygulama 10 saat 28 dakika kullanmıssın başka hicbirşey yapmamıssın ve pil süren tabiki 18 saat olur bundan bahsediyorum adam memberste 5 saat zaman geciriyo sonra aaa ekran sürem 10 saat diyo bazılarıda wifi kullanıyor 60 hz kullanıyor son ss çekerken %1 şarjda mobil veri açıyor mobil veri 120 hz yazıyor hava atmak icin ergen vs senin şahsına değildi zaen forumun gönderilerine bakarsan görebilirsin 10 konudan 9 u boş şacma alakasız yapcak birşey yok yasaklayamazsın sürekli kavga tartışma telefon kötüleme pil kıyaslana yardımlaşma odaklı olunsa daha hoş olacak ama malesef cok az.
0 Likes
Aerien
Active Level 1
Galaxy A
Anladım, sorun değil canının sağlığı
GöKHaN37
Active Level 9
Galaxy A
Isim vermedim genel olarak bu deðiğim şekilde tiktok lite. Members vs gibi uygulamalarda pil gitmiyor fazlao yüzden 5 saat 6 saat ekran süresi sadece bu uyvulamadan alıyor geriye kalanlarıda eklersen 9 saat 10 saat alırsın tabi. Herkes bir kıyaslama içinde kötüleme peşinde s25 ultra alsan adam onu bile gömecek o derece bunuda yapanlar çogunlukla 15 20 bin liralık telefon kullananlar 😂
0 Likes