Original topic:

A15 wifi sorunu

(Topic created on: 12-21-2024 09:04 PM)
735 Views
myasa
Active Level 1
Options
Galaxy A

Wifi kopması normal mi acaba başka yaşayan varmış bu sorunu

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> ağ ayarlarına sıfırla.
0 Likes
myasa
Active Level 1
Galaxy A
Onu denedim olmuyor ve servise bıraktım sorun yok diye geri verdiler
0 Likes
feryatben
Active Level 9
Galaxy A
Bu sorun Wifi kopması değil. Cihazınız zayıf sinyal alıyor. Eğer modemin yanında da bu şekilde oluyorsa modemin kanal ve bant genişliğini değiştirin. Eğer cihazınız başka ağlarda da yapıyor ise sorun yazılımsal olabilir.
0 Likes
myasa
Active Level 1
Galaxy A
Modemin dibinde yapmıyor 3 farklı modem de denedim aynı şekil başlarda yan çevirince oluyordu halbuki elimi koyduğumda düz durduğunda da oluyor
0 Likes
myasa
Active Level 1
Galaxy A
2 farklı modemde yapiyor
0 Likes
myasa
Active Level 1
Galaxy A
İlk başta mobil oyunlarda yapıyor sanıyordum araştırdım ağ ayarlarını sıfırladım düzeldi sonra başka arızadan dolayı servise bıraktım servisten aldığımdan beri bu sekilde
0 Likes
feryatben
Active Level 9
Galaxy A
O zaman wifi çipi arızalanmış olabilir. Bir de cihaza manuel ip vermeyi deneyin.
0 Likes
myasa
Active Level 1
Galaxy A
3 aylık telefon aldığımdan beri sorunlu önce şarjda iken dokunmatik bozuktu 1 ay sonra şarjda kurcalarken **bleep** ettim sonra şarj almadı şarj ve ekran sorunu için servise bıraktım ekran ve şarj entegresi değişimi oldu servisten aldim 3 gün sonra mikrofon bozuldu mikrofon ve wifi için bıraktığımda sorun yok diyip geri verdiler
0 Likes
myasa
Active Level 1
Galaxy A
Normal kullanımda birsey yok elini telefonun sol üstünü kapattığında wifi kopuyor zayıflıyor
0 Likes