cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A14 için One UI 6.1 Güncellemesi Baya Gecikecek Gibi ⚠️📱👇

(Topic created on: 06-26-2024 02:00 PM)
758 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Bugün Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm ve kendilerine kullanmış olduğum cihazım olan Galaxy a14 modeline One ui 6.1 güncellemesinin ne zaman geleceği ile alakalı bir soru sordum kendileri de konuyu çözüm merkezine aktardıklarını belirttiler çözüm merkezi ile az önce yaptığım görüşmede ise şu cevabı aldım ; 

Bize bununla ilgili olarak gelen henüz böyle bir bilgi veya çalışma yok ancak değişime açık beklemeniz gerekiyor denildi. Hatırlatmamda fayda var ki bu güncelleme Avrupa ve Asya ülkelerinin çoğuna geldi ve testleri de Türkiye'de 17 Mayıs itibariyle tamamlandı.

Anlaşılan o ki bu model için bu güncelleme bayağı bir gecikecek gibi duruyor. Benim gibi bu modeli kullanan arkadaşlara duyurulur.

image

image

image

Görüldüğü gibi yaklaşık bir buçuk aydır herhangi yeni bir test işlemi olmadı

10 Solutions

Accepted Solutions
Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Evet gelmesi gerek baya gecikti çok alakasız modellere geliyor rasgele dağıtıyor samsung güncellemeleri bunu bir türlü düzeltemediler

View solution in context

Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Ya bir umut düzelir diyorsun daha çok batıyorlar çözüm sıfır

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şaşırmadık mı hayır 😁

View solution in context

Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Aynen dediğin gibi yapardım farklı cihazlara yönelirdim hem söz veriyorlar hem geciktiriyorlar sallamıyorlar insanları mağdur ediyorlar

View solution in context

Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Haklısın hocam çözüm merkezi bile bilmiyorsa vay halimize 😅

View solution in context

Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Samsung çözüm merkezi seni koymaları lazım tolga hocam içlerinden geçersin 😁

View solution in context

Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Evet gerçekten sinir bozucu 😤

View solution in context

Solution
Ceyaca
Active Level 7
Galaxy A
Zaten tüm güncelleme işlemlerini kore merkez yapıp alması gereken ülkenin sistemine yükleme yapsa daha hızlı olurdu..

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Halâ gelmedi mi ya?
Ne uzun sürdü bu güncelleme!

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Sinir bozucu bir durum artık 🤔

View solution in context

22 Comments
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Samsung A13 gelicekmimiymiş hocam bir bilgin varmı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet ona da aslında çoktan gelmesi gerekiyordu çünkü o da alacak bu güncellemeyi ama işte senin de yukarıda gördüğün gibi nedense bazı modellerde ya sona bırakılma durumu var ya da yazılımla alakalı bir problem var çünkü bu zamana kalmaması gerekiyordu
Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Evet gelmesi gerek baya gecikti çok alakasız modellere geliyor rasgele dağıtıyor samsung güncellemeleri bunu bir türlü düzeltemediler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
ben bir kullanıcı olarak bu duruma üzüntülü olduğumu kendilerine belirttim zaten WhatsApp üzerinden ve muhtemelen satın alacağım Bir dahaki cihazın Samsung olmayacağını da belirttim umarım öyle olmaz çünkü ben Samsungu seviyorum ve tekrar almak isterim yeni bir cihazından çünkü kaliteli uzun güncelleme desteği veren bir firma ama senin de takdir edeceğin üzere böyle sorunlar olduğu zaman müşteri markadan soğuyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
hatta ben sana şöyle bir şey söyleyeyim ben bugün kendileri ile görüşürken ilk olarak WhatsApp üzerinden görüştüm O zaman şu cümleyi kurdum ben bu cihazı Samsung 2 yıl güncelleme taahhütü veya sözü veriyor diyerekten aldım bu güncellemeler niye bu kadar gecikti diye de sordum bunu da belirteyim yani
Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Ya bir umut düzelir diyorsun daha çok batıyorlar çözüm sıfır
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
kendilerine soruyorum özellikle belirtiyorum bakın diyorum bu model bazında bir problem mi var bu kadar gecikti Bu güncelleme veya Net bir tarih var mı diyorum güncel miyiz sitesine bakın diyorlar çözüm merkezine aktarıldı diyorlar onlar da arıyor bize gelen bir bilgi yok diyor şimdi sen olsan ne yaparsın
Solution
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Aynen dediğin gibi yapardım farklı cihazlara yönelirdim hem söz veriyorlar hem geciktiriyorlar sallamıyorlar insanları mağdur ediyorlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
ya gecikebilir ben ona kızmıyorum her firma da oluyor böyle şeyler ama en azından desin ki evet Bu modelin testleri henüz bitmedi veya evet Bu modelde bir problem var ya da şu tarihte gelmesi muhtemel bunu da söylemiyorlar o siteye giriyorsun bir şey yok ki var mı yok çözüm merkezi arıyor bak ismi dikkat et çözüm merkezi bize gelen bir bilgi yok bekleyeceksiniz diyor tamam ne kadar bekleyeceğiz