cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A137/F

(Topic created on: 10-01-2023 03:45 PM)
iq2802
Active Level 4
Options
Galaxy A
Beğenin Daha Fazla Kişi Görsün Brocum.Beyler Rahatsız Ediyorum Ama Yinede Belki Görmeyen Olur Diye 1 Hafta Önce Açtığım Konuyu Bir Daha Açıyorum.Ben Yazılım La Uğraşmayı Seviyorum Tabi Okul Başlayınca Bu İşleri Bıraktım Cihazı 2023 Nisan Ayında Turkcell Den Sıfır Olarak Aldım.Yani Şu Güne Kadar 
100 Hard Reset
100 Fabrika Ayarları
100 Orjinal Stock Rom
Falan attım yani bunlar garantiyi bozacak şeyler değil knox sayacim 0 çünkü Servise demediğim sürece garantim bozuk değil.Cihaz ilk gününden ziyade aşırı performans düşüklüğü var.Emmc yani Disk eskidiği içinmi yoksa güç tasarrufunda kullanılandigim içinmi 1 aydır sıfırlamadigim içinmi ağır çalışıyor.Ve Bunun İçin Servise Vermek İstemiyorum Büyük İhtimalle Ana Kartı Değişitirirler Çünkü Servis Yapmakla Uğraşmaz Direk Parçayı Değişitirir.Sizce 1 ay sonra gelecek olan Android 14 ile yani optimizasyon ile bu sorunlarım çözülürmü?Yani Güncel Tutarım Cihazı mı Hep:(?Buradaki Forumda Sorma Sebebim İse Diyer Forumlarda Cevap Almak Yıllar Sürüyor...

image

image

3 Comments
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Sorun Anakart 'ta ise değiştirmen gerekir.
ZyraXone
Active Level 8
Galaxy A
Anakart degis,custom ram veya yeni telefon al 3 seçenek var daha boş boş konu acma kimse yardımcı olmayacak

Güncelleme bekleme bosuna
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Bence sadece bir soru sormak için gelenler dahil herkes görmüştür. Görmemiş birkaç kişi kaldıysa onlara da doğrudan mesaj gönder(!) de herkesin gördüğünden emin olalım.