cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A10s wifi otomatik kapanma sorunu

(Topic created on: 02-12-2021 12:50 PM)
1708 Views
Members_XJsUNQO
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba sayın yetkili,

Kullanmakta olduğum telefon A10s yaklaşık 10 günden beri hiç bir darbe yada yazılımsal sorun yaşamadan wifi ve bluetooth bağlantılarını kullandırmıyor, wifi ve bluetooth baglantısını açtığımda kendi otomatik olarak kapatıyor, ağ ayarlarını sıfırladım olmadı, cihazı komple fabrika verilerine sıfırladım yine düzelmedi, konu ile ilgili yardımınız olurmu, öneriniz nedir?

İyi çalışmalar dilerim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_XJsUNQO,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

13 Comments
Ayselimsi
Active Level 8
Galaxy A
wifi bağlanmıyosa modem varsa modemi kapatıp açmanı tavsiye ederim ağ bulamıyor olabilir kapatıp açınca bulabilir ama kenndi internetinse bilemem
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
otomatik açma bakman gerek WiFi üç noktadan bakabilirsin ayrıca sorunun halen devam ediyorsa ağ ayarlarını sıfırla sıfırladılar sonra halen devam ediyorsa yüklediğin uygulamalardan birisi tetikliyor olabilir
Galaxy A

yüklenen programdan şüphelendim ve fabrika ayarlarına sıfırladım cihazı ve şuan tertemiz hiç bir program kurmadım.

Galaxy A

sorunun modemle olmadığına adım kadar eminim, wifi aktif etmemle birlikte otomatik olarak kapanması bir oluyor, tarama yapıp bulamama sorunu değil problemim, ayrıca başka wifi hatlarında da sorunum aynı, şuan sorun yaşadığım yerde diğer telefonum ve arkadaşlarımın telefonları wifi hattına bağlı

MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
telefon kaç günlük daha
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
sorunun tam olarak açtıktan sonra kendisini kapatmasi mi
Galaxy A

evet telefon 5 aylık cihaz 10 günden beri bu sorunu yaşıyorum. aracımda bluetooth bağlı iken bir anda olan bir durum ve bir daha ne yaptıysam düzeltemedim, sağolsun samsung destek ekibi de ag ayarlarını sıfırlayın, telefonu sıfırlayın olmazsa servise gidin gibi yuvarlak cevaplar veriyor, sorun bu çözümü de servis yada yazılım vs gibi bir net cevapları yok

MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
sadece arabaya başladığında mı yapıyor
Galaxy A

sorunum ilk arabada oldu ve sonrasında devam ediyor bluetooth ve wifi bağlantısını aktif edemiyorum ben açıyorum tarama yapacak kendini otomatik kapatıyor