cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A10s kamerası kötü çekiyor !

(Topic created on: 02-26-2020 12:01 AM)
9205 Views
Burrttii
Active Level 4
Options
Galaxy A

Selamlar.

A10s satın aldım, daha önce J4+ kullandım. İlk başlarda J4+'ın da kamera iyi çekmiyordu. Aralık 2019'da gelen kamera güncellemesiyle J4+ çok iyi çekmeye başladı. A10s de kötü fotoğraf çekiyor! Uzak-yakın, gece-gündüz çeksem de normal açı 4.00 MegaPiksel, yakın açı ise 2.00 MegaPiksel çekiyor ve ne aşağı ne yukarı şaşmıyor. Netlik diye bir şey yok! Videolar bulanık! Ayrıca ProMod'da çektiğim fotoları da 1970 tarihiyle Galeride en eskilere (en alta) atıyor. Ben de Open Camera diye kamera uygulaması indirdim PlayStore'dan, o daha iyi fotoğraf çekiyor . Sizin de (A10s kullanıcıları) kamera durumu böyle mi? Acil A10s kamera güncellemesine ihtiyaç var. Ayarları zaten biliyorum, yıllardır Samsung telefonlar kullanıyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Burrttii,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
coolh4n
Active Level 4
Galaxy A
kamera çözünürlük ayarlarını en yüksek yaptınız mı ?
0 Likes
Burrttii
Active Level 4
Galaxy A
Evet.
0 Likes
coolh4n
Active Level 4
Galaxy A
şuradaki ayardan bahsediyorum
0 Likes
Burrttii
Active Level 4
Galaxy A
evet . yaptım en üst düzey ayarlar; foto, video. yine de netlik yok ve yakın çekimde flaş suratımı bembeyaz gösteriyor.
0 Likes
coolh4n
Active Level 4
Galaxy A
güncellemeden sonra mı oldu bu ?
0 Likes
Burrttii
Active Level 4
Galaxy A
hayır. ilk satın aldığımda da böyleydi, güncelleme yaptım (1 ocak 2020 adlı güncelleme) yine aynı, kötü kalite değişmedi.
0 Likes
coolh4n
Active Level 4
Galaxy A
cihazda hata olduğunu düşünüyorsanız tek çare servise götürmek. bildiğim başka çözümü yok
0 Likes
Burrttii
Active Level 4
Galaxy A
teşekkürler
0 Likes
coolh4n
Active Level 4
Galaxy A
rica ederim
0 Likes