Original topic:

A10s Basınçlı Havaya Maruz Kaldı

(Topic created on: 05-12-2026 08:14 PM)
163 Views
GalaxyKullanısı
Active Level 3
Options
Galaxy A

Yakınıma ait Galaxy A10s cihazı klozete düşmüş. Hemen çıkarmışlar. Telefon sürekli kapanıp açılsa da çalışıyormuş. Sonra çok zeki kardeşim kompresörü telefonun şarj soketine dayamış ve hava basmış. Telefon şişmiş ve bir daha hiç açılmamış. Şimdi cihaz hiç tepki vermiyor. İçinde iş ile alakalı bir sürü fotoğraf ve video var. Bunların hiçbir yedeği yok. Telefonu veri kurtarma ya da ayrıntılı tamir için gönderebileceğimiz bir yer var mı? Örneğin Iphone cihazlar için YouTube'da FPpro gibi detaylı tamirat yapan yerler var. Samsung için de böyle bir yer var mı? 

5 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Smart switch indir bilgisayatda orda kurtar ayarı var
Galaxy A
Cihaz hiç çalışmasa da oluyor mu? Sıfır tepki çünkü. Şarja takınca falan hiçbir şey olmuyor.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Deneyin isterseniz
Galaxy A
Tamamdır. Teşekkür ederim. Bilgisayarım yok. Yarın deneyeceğim.
0 Likes
smels
Active Level 7
Galaxy A
Smart switch demiş biri işe yarar mı bilemiyorum cihaz hiç tepki vermediği için pc ile de iletişim kuramaz öte yandan birçok telefon modern dosya şifreleme yöntemini kullanıyor depolama çipini söküp başka cihazda okutmak işe yaramaz ayrıntılı tamir şart o cihazın kısa süreli bile olsa açılır hale gelmesi lazım neresi yapar konusunda bilgim yok teknoloji forumlarında veya en kötü yapay zekaya araştırma yaptırarak bulunabilir