cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A1× serisinde oyun ve sistem arayüzü

(Topic created on: 05-12-2025 04:10 PM)
60 Views
PoğaçamenTR
Active Level 7
Options
Galaxy A

(bu konu sadece A1× modelleri için geçerli muhtemelen ancak bu sorunu yaşıyorsan ve çözebilmiş isen cevap ver lütfen) 

Selamlar!
Son zamanlarda A15 telefonumda şöyle bir sorun yaşıyorum,
Bir oyun oynarken ne yaparsam yapayım bildirim çubuğu, genel sistem navigasyon ögeleri falan filan HEPSI kasıyor ve oyundan çıktığımda da 5 saniye kadar ana ekran, telefon, dokunmatik ekran kasıyor, veya uygulamalar ekranına girersem oyun açıkken ekran saliseliğine siyahlaşıp geri geliyor.
bu samsungun bilerek yaptığı birşey mi yoksa çözülebilir mi?
Sorunun en fazla kendini belli ettiği oyunlar:

image
Sorunun kendini gösterdiği oyunlar. (EN ama EN fazla A dance of fire and ice ve Deltarune isimli oyunda)

Cevap verene teşekkür ederim
(ve allah rızası için beğenmeyin bu postu çünkü cevap geldi sanıyorum biri beğendi diyor :D)
(samsungun bilerek yaptığı derken a serisine zorla yaptığı kısıtlamaları kastettim)

6 Comments
kHell
Active Level 9
Galaxy A
gaminghub ayarlarından performansa cekmenizi tavsiye ederim, onun dışında navigasyon çubuğu a serilerinde normal boş dururken de düzgün çalışmıyor tuşlara geçerseniz performansınız artacaktır. Onun dışında pek bir tavsiyem yok açıkçası
0 Likes
PoğaçamenTR
Active Level 7
Galaxy A
gaming hub zaten performansta, ve tuşlara da şimdi geçip kullanmayı deneyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim! 😄
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy A
rica ederim, performans ayarları dışında belki yine gaminghub içerisinde eklentiler vardır, yoksa da yapacak bir şey yok artık. ben a35 kullanıyorum benim performans gayet iyi şükür ama navigasyon düzgün çalışmıyor o yüzden oneui7yi bekliyorum
0 Likes
PoğaçamenTR
Active Level 7
Galaxy A
oyun eklentilerini mi diyorsun Hocam? Onu denedim zaten😅
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy A
eklenti midir nedir bilmiyom aga artık kurcalamadim pek orayı ama başka önerim yok
0 Likes
PoğaçamenTR
Active Level 7
Galaxy A
aman aman kurcalama yaptığı bişi yok zaten oyun eklentilerinin sadece perf z ve nişan alma yardımı (ekranda nereye ateş ettiğini gösteriyor) iyi
0 Likes