PoğaçamenTR
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
(bu konu sadece A1× modelleri için geçerli muhtemelen ancak bu sorunu yaşıyorsan ve çözebilmiş isen cevap ver lütfen)
Selamlar!
Son zamanlarda A15 telefonumda şöyle bir sorun yaşıyorum,
Bir oyun oynarken ne yaparsam yapayım bildirim çubuğu, genel sistem navigasyon ögeleri falan filan HEPSI kasıyor ve oyundan çıktığımda da 5 saniye kadar ana ekran, telefon, dokunmatik ekran kasıyor, veya uygulamalar ekranına girersem oyun açıkken ekran saliseliğine siyahlaşıp geri geliyor.
bu samsungun bilerek yaptığı birşey mi yoksa çözülebilir mi?
Sorunun en fazla kendini belli ettiği oyunlar:
Cevap verene teşekkür ederim
(ve allah rızası için beğenmeyin bu postu çünkü cevap geldi sanıyorum biri beğendi diyor :D)
(samsungun bilerek yaptığı derken a serisine zorla yaptığı kısıtlamaları kastettim)
- Tags:
- ney
6 Comments
kHell
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 03:59 PM in
Galaxy A
gaminghub ayarlarından performansa cekmenizi tavsiye ederim, onun dışında navigasyon çubuğu a serilerinde normal boş dururken de düzgün çalışmıyor tuşlara geçerseniz performansınız artacaktır. Onun dışında pek bir tavsiyem yok açıkçası
PoğaçamenTR
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 04:00 PM in
Galaxy A
gaming hub zaten performansta, ve tuşlara da şimdi geçip kullanmayı deneyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim! 😄
kHell
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 04:05 PM in
Galaxy A
rica ederim, performans ayarları dışında belki yine gaminghub içerisinde eklentiler vardır, yoksa da yapacak bir şey yok artık. ben a35 kullanıyorum benim performans gayet iyi şükür ama navigasyon düzgün çalışmıyor o yüzden oneui7yi bekliyorum
PoğaçamenTR
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 04:06 PM in
Galaxy A
oyun eklentilerini mi diyorsun Hocam? Onu denedim zaten😅
kHell
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 04:07 PM in
Galaxy A
eklenti midir nedir bilmiyom aga artık kurcalamadim pek orayı ama başka önerim yok
PoğaçamenTR
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2025 04:10 PM in
Galaxy A
aman aman kurcalama yaptığı bişi yok zaten oyun eklentilerinin sadece perf z ve nişan alma yardımı (ekranda nereye ateş ettiğini gösteriyor) iyi