- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonu aldığım günden beri aynı sorunu yaşıyorum.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 10:43 PM in
Galaxy Amarka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.
bunları dene,faydası olur.
Bunların faydası olur.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...
Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 10:52 PM in
Galaxy AA04'e bayağı çözüm yolları denedim yine olmadı telefon yokuştan çıkmakta zorlanan araba gibi.
Bataryayı değişime göndereceğim yine olmazsa dahada bir şey denemem şarjla alakalı bu telefon üzerinde.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 11:04 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 11:06 PM in
Galaxy ASoket yerinde toz felan yok şarj kablosunda hasar felanda yok normal olduğunu sanmıyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 11:09 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 12:31 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 12:33 AM in
Galaxy ABataryayı değiştireceğim artık
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 12:36 AM in
Galaxy AOradaki temasın zayıf olması hem yavaş şarj olmasına hemde enerjinin normalinden bira daha hızlı bitmesine sebeb oluyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 05:20 AM in
Galaxy AMerhaba ηefthγs,
Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD