ilk önce şunu söyleyeyim forumda güncel olarak yazılanların bataryanın erken bitmesi dışında bir sorunla karşılaşmadım. o sorunda cihazı sıfırlayınca düzeldi. kamera olarak benmemnunum. hız olarakda iyi sonuçta bir amiral gemisi değil vaat edileni veriyor. ekranı en sevdiğim özelliği karanlık modda çok class duruyor. a71 in ekranından piksel yoğunluğu olarak daha yüksek. oyunlardada rahat hiç sıkıntım olmadı. şimdi burası samsung değilde başka bir markanın forumu olsaydı emi olun ordada bir sürü sorundan yakınacak insanlar olurdu çünkü insanlar 1 verip 5 almak istiyorlar. ekranda parmak izi tatmin etmeyecektir. fiziksel tuşlu modeller daha seri ve sorunsuz çalışıyor. a71 mi a51 mi diye sorarsanız a51 iyi bana göre ancak paranız varsa o cihazı alın derim çünkü işlemci ve ram olarak daha üstün. kamera çözünürlüğü a50 ninki bile yeter. a71 batarya daha yüksek şarj aleti 25w. oyublarda daha dahat edrrsiniz. ama ben inrernette takılırım face instagram bakarım. youtube izlerim. ara sırada oyun oynarım diyorsanız a51 yetecektir. yazılan sorunların hepsi yazılımsal sorunlar samsung zamanla düzeltecektir bu sorunları.