cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A serisi cihazlarım kasıyor A32 A34 A35

(Topic created on: 01-13-2025 12:35 PM)
574 Views
ERN0
Active Level 7
Options
Galaxy A

Önceden A32 cihazım vardı garantisi bitmeden kasmaya başkadı hakem heyeti kararıyla değişti A35 verdiler 1 Yıl oldu alalı kasmaya A34 de var yakın zamanlarda kasmaya başladı neden hepsi kasıyor 

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Neden öyle dedin yoksa S23 ultra kasıyor mu donuyor mu? Onlar güncelleme yapıyorsa senin ne ilgilendiriyor? Onlar güncelleme yapıyor diye kasıyor donuyor diye hoşuna mı gidiyor? Bakıyorum da hoşuna gitti gülüyorsun birde
Galaxy A
Kasıtlı eskitme görmemişsin sen apple in eski iphone lara yaptığıni hiçbir firma yapmıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👍👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sen S23 ultra 10 yıl kullan o zaman kasıyor mu donuyor mu 👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yunus o hep öyle diyor eksitme yok güncelleme yapma yok kasıyor donuyor yok ben haklı çıktım ben kazandım 😂
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
2 günde bir ön bellek silip yeniden başlat,düzelir.Ön bellek için 1Tap cleaner işe yarıyor.Bu uygulamayı kurup çalıştır,önbellek silme bitince, cihazı yeniden başlat.
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Buna bende katılıyorum güvenlik güncellemesi her ay olmaz zaten play protech cihazı sürekli tarıyor virüs bulaşsa telefonuna hemen haberin olsun güvenlik açığı konusunada gelirsek sen güvenilmez bir şey yapmadığın taktirde hiçbir korsan sana ulaşamaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben katılmıyorum. Şahin yüzünden nazar değiyor ve sürekli A serisi kötülediği için ama A54 de kasma donma yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ya ne boş yaptın sus sende artık
BeyaZenci
Active Level 6
Galaxy A
Abi nasıl kasıyo ya? Yeminle S10+ dan çıkmaya çekiniyorum sırf şu olaydan başka Bi samsung cihaz alıp sıfır başıma gelecek diye 😧