Original topic:

A serilerinde Samsung Dex

(Topic created on: 10-21-2025 03:17 PM)
373 Views
Kalem1
Active Level 3
Options
Galaxy A
Arkadaşlar A34'de yeni **bleep** ettim one ui 8 ile samsung dex bug gelmiş olabilir Samsung A serilerinin çoğunda bu dex modu var ve çalışıyor samsunga bu özelliği silmemesi için yarvayalım Rutinlerde Bu özelliği aktif edebilirsiniz. Yalnızca one ui 8 de bu özellik var ileri zamanlarda silinecek mi bilmiyoruz.

image

image

image

image

11 Comments
EymenA545G
Active Level 6
Galaxy A
Evet gerçekten var😮
EymenA545G
Active Level 6
Galaxy A
Peki hiç çalışıyormu denedinmi? Benim A54 te Televizyona bağlanma sıkıntısı olduğu için benimki bağlanamıyor. Sen denedinmi?
Kalem1
Active Level 3
Galaxy A
Tiktokta test eden var bilgisiyara bağlanmış çalışıyor ben eve gidince test edicem
serhatz04
Active Level 6
Galaxy A
Şöyle söyleyeyim, cihaz çökebilir.
Kalem1
Active Level 3
Galaxy A
A34 lerde test edenlere göre şuan çökme sorunu gorulmemis ama olabilir de.Bazı A serilerinde'de kendini yeniden başlatmış
EymenA545G
Active Level 6
Galaxy A
A54 te de bir hata vermedi
Gokhan6134
Active Level 3
Galaxy A
Lütfen bu işlemi ayrıntılı olarak nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Çünkü modlar ve rutinler de ben bir şey göremedim. Yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
EymenA545G
Active Level 6
Galaxy A
Modlar rutinler> modlar>yeni mod oluştur> yapılacak işlem seçin> arama yerine Dex yazın. Ve açık moda alın
Gokhan6134
Active Level 3
Galaxy A
Cevap için çok teşekkür ederim. Bunu denedim ama ben de çıkmadı, ilginç. Tekrar deneyeceğim. Çok sağolun
0 Likes