Resolved! Solved

Original topic:

A Series 3 Major Uptade

(Topic created on: 02-01-2021 01:40 PM)
1888 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Hello samsung members

I am a member of Samsung Turkey Alfatürk

We have a request from you at Samsung Korea headquarters and ask for your positive response.

We want A31, A50, A70, A80 devices to be included in the 3 major update lists

In addition to the above devices, we want 2019 and 2020 to be included in the 3 major update lists for A series devices with sufficient performance.

If you have the opportunity, we want the S9 series and Note 9 models to be included in the 3 major update list.

Please accept our suggestion on behalf of Turkey Samsung

Ben Samsung Türkiye üyesi Alfatürk

Samsung kore genel merkezi sizden bir isteğimiz bulunmakta ve lütfen olumlu cevap vermenizi istiyoruz .

A31, A50, A70, A80 cihazlarının 3 büyük güncelleme listesine dahil edilmesini istiyoruz

Yukarıdaki cihazlara ek olarak 2019 ve 2020'nin yeterli performansa sahip A serisi cihazlar için 3 büyük güncelleme listesine dahil edilmesini istiyoruz.

Elinizde imkan var ise S9 serisi ve Note 9 modellerinde 3 büyük güncelleme listesine alınmasını istiyoruz

Samsung Türkiye adına Lütfen bu önerimizi kabul ediniz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alfatürk,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürlerForum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

31 Comments
sahinA31
Active Level 6
Galaxy A
ben a31 kullanıyorum bende isterim böyle olmasını ve izninle bu gönderiyi paylaşacağım
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
paylaşabilirsiniz kardeşim ama bugün paylaşırsan forum olarak benim gönderimin altına taşınır
sahinA31
Active Level 6
Galaxy A
tmm yarin paylasirim
EfeA21s
Active Level 9
Galaxy A
A21si neden koymadın alfa
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
2019 ve 2020 A serisi diye belirttim için o koymadım aslında oda var yani listede yok değil

Umudumuz bütün 2019 ve 2020 A serisi 🙏
sahinA31
Active Level 6
Galaxy A
Bende paylaşmam yarin a21 de koyarım senin için ama sende çarşamba paylaşabilirseniz paylasin
Galaxy A
Destekliyoruz.
CagatayA51
Active Level 8
Galaxy A
please 3 Major update for 2019 and 2020 a series 🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
God willing 🙏