EgeTech
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
6 Comments
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2026 03:26 PM in
Galaxy A
her fotoğrafa aynı başlığı ve açıklamayı yazdığın için okumayı bıraktım!Bşrine yaz,diğerlerine sadece yapacağı ayarı yaz ki okurken sıkılmayalım ya da hazır fotoları indirmek yerine kendin hazırla da emeğin olsun😊
EgeTech
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2026 03:32 PM in
Galaxy A
Görüntülerin hepsini kendim hazırlıyorum zaten, kendi teknoloji sosyal medyamda paylaşıyorum.Buraya sadece hem members kullanıcıları faydalansın hem de portföyüm olsun diye atıyorum.
Paylaştığım görüntülerin de hepsini ben yapıp ben editliyorum.
Eğer sondaki fotoğraf galerisini diyorsan o da videoma yorum atan takipçilerimin benle paylaştığı görsellerin galerisi.🙏😊
Paylaştığım görüntülerin de hepsini ben yapıp ben editliyorum.
Eğer sondaki fotoğraf galerisini diyorsan o da videoma yorum atan takipçilerimin benle paylaştığı görsellerin galerisi.🙏😊
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2026 04:14 PM in
Galaxy A
Aynı cümleleri her fotoğrafa attığında sıkılıyorsun okurken çünkü tekrar tekrar aynı yazıyı okumak sıkıntı.
EgeTech
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2026 04:18 PM in
Galaxy A
Onları okumayacaksınız hocam, onlar başlık ve alt başlık. Zaten burada live foto paylaşılmadığı için böyle görüntület normalde alttaki ekran bile oynuyor.
GümüşNebula
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2026 04:18 PM in
Galaxy A
Elinize sağlık. Örnek fotoğraflardaki cihazlar acaba Expert Raw Astrofotografi modu ile mi çekildi, yoksa anlattığınız gibi normal kamera uygulamasında pro mod ile mi çekildi?
EgeTech
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-28-2026 04:20 PM in
Galaxy A
Hocam o konuda pek bir bilgim yok açıkçası, yorumlara atmış birkaç takipçim ama muhtemelen Pro Mod ile çekildiler çünkü aşırı detaylı değil Astrophotography 3 dakika mı 5 dakika mı o civar bir kayıt alıyor ve çok detaylı sonuç çıkarıyor.