- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-08-2020 02:27 PM (Last edited 01-08-2020 02:29 PM by User0000005 ) in
Galaxy Abende A50 var son güncellemeden sonra şarj ve pil sorunu yaşamaya basladim. Benim gibi baska yasayan varmi samsunga gotursem.kullanici hatası dermi
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 06:42 PM in
Galaxy AMerhaba zehir06,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Yaptığınız işlemlere rağmen sorun devam ederse, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 02:46 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 03:20 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 04:36 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 03:57 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 03:58 PM in
Galaxy Açok fazla oyun oynamasan gecerli bu ekran süresi
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 04:04 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 04:14 PM (Last edited 01-08-2020 04:15 PM ) in
Galaxy Akaç saat acik ekran süresi veriyor çok aşıri oyun felan oynama oyle takil instagram whatsap youtube felan biraz oyun bak bakalim kac saat verecek
mesala ben tam şarz ettim 1gün 21 saat olmuş 8 saat acik ekran süresi vermiş sadece 2-3 saat online kafa topu oynamisim oyun olarak
arka plani da kapat uygulamalar çalismasin arka planda samsung saglik uygulamasi acik bende adimsayar varya o
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2020 06:42 PM in
Galaxy AMerhaba zehir06,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Yaptığınız işlemlere rağmen sorun devam ederse, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD