cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A 50 pil şarj

(Topic created on: 01-08-2020 02:27 PM)
476 Views
zehir06
Active Level 2
Options
Galaxy A

bende A50 var son güncellemeden sonra şarj ve pil sorunu yaşamaya basladim. Benim gibi baska yasayan varmi samsunga gotursem.kullanici hatası dermi

image

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zehir06,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Yaptığınız işlemlere rağmen sorun devam ederse, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
knka bende olmuyor telefonun da sıkıntı varsa garantiye ver kendinden varsa ya da şarj soketine baktır bende son guncellemyi yaptım bende öyle sorun yok baktır hemen bence
zehir06
Active Level 2
Galaxy A
sürekli orjinal şarjını kullandım sanıyorum kullanıcı hatası diyemezler
0 Likes
Alpaslan
Active Level 4
Galaxy A
bende de aynı durum var . Cihaz a30s . daha 1 aylık
0 Likes
MuhammetCan
Active Level 7
Galaxy A
açık ekran süresi ne kadar veriyor tam şarzda
0 Likes
MuhammetCan
Active Level 7
Galaxy A
7saat 7.5 saat felan veriyorsa normal
çok fazla oyun oynamasan gecerli bu ekran süresi
0 Likes
zehir06
Active Level 2
Galaxy A
kardeşim şuan pil kullanımı için arkaplan uygulamarı kısıtladım oyunları sildim sanırım arkaplan oyunlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
MuhammetCan
Active Level 7
Galaxy A
tam şarz et dene bi
kaç saat acik ekran süresi veriyor çok aşıri oyun felan oynama oyle takil instagram whatsap youtube felan biraz oyun bak bakalim kac saat verecek
mesala ben tam şarz ettim 1gün 21 saat olmuş 8 saat acik ekran süresi vermiş sadece 2-3 saat online kafa topu oynamisim oyun olarak
arka plani da kapat uygulamalar çalismasin arka planda samsung saglik uygulamasi acik bende adimsayar varya o
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zehir06,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Yaptığınız işlemlere rağmen sorun devam ederse, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD