Original topic:

A 35 kullan yazsın bana

(Topic created on: 07-19-2025 07:05 PM)
196 Views
emiroyunda1616
Active Level 1
Options
Galaxy A

Galaksi A35 kullanan varsa yazsın bana ilk aldığım günden beri aşırı fazla ısınma çok çabuk ısınma ve gereksiz kasma uygulamalara oyun girerken sürekli kasıyor 

13 Comments
orkunergun
Active Level 5
Galaxy A
Telefonu sıfırlayıp tekrar denemenizi tavsiye ederim.
0 Likes
Galaxy A
1 kere fabrika ayarlarına söndürdüm 190 GB yer var 8gb ram da kullanıyorum
0 Likes
HKN006
Active Level 9
Galaxy A
A35 kullanıyorum ısınma her zaman vardı normal kullanımda fazla değil ağır oyunlarda oluyor kasma ya gelirsek ui 7 den sonra ufak tefek olmaya başladı ve hâla arada yapıyor
0 Likes
HKN006
Active Level 9
Galaxy A
Not yaz aylarında daha fazla ısınır şuan ısınmayan cihaz yoktur
0 Likes
Galaxy A
Ben telefonu 25 şubat 2025 te aldım ve yaşadığım il soğuk olmasına rağmen çok çabuk ısınıyordu geçen hafta buzun üstündeydi 20 -25 derece civarındaydı sadece WhatsApp ta 1 2 dakika yazmıştım bi anda 30 dereceye çıktı buzun üstünde olmasına rağmen
0 Likes
Elawarin
Active Level 3
Galaxy A
A35 var bendede eger ozellikle navigasyon kısmında kaydırmalıyı kullanırsan arayüzde baya bi kasma oluyor ısınma bendede var ama aşırı diyemem pili hızlı bitiyor falan diye servise götürdüm hicbir problem yok diyip geri verdiler
0 Likes
Galaxy A
Bende bazen 1 günümü hemen hemen çıkartıyo du bazen de yarın gün gibi bir şey yetiyo
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy A
Bu yeni gelen one uı7 ile alakalı a serisi alt seviyelerinde bu daha fazla görülüyor kasma da biraz normal geliyor hem güncellemeden dolayı hemde exynos işlemciler snapdragon kadar iyi degiller bundandır servis yanlış birsey dememiş a54 kullanıyorum şuanlık kasma donma vs yok tabi az bisey ısınabiliyo ara ara ama bu normal samsung un bu yeni yazilımı a serisi cihazlarının biraz üstünde bir yazılım çıkarttıgından kaynaklı
0 Likes
Samsung80
Active Level 9
Galaxy A
A35 kullan
0 Likes