cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A 23 sorunu bu sorun düzelsin

(Topic created on: 09-21-2022 10:39 AM)
784 Views
BoOsSUz1
Active Level 3
Options
Galaxy A

Bu A 23 isyanını demin gördüm yorumlar kapatılmış aynısını bende yaşıyorum ama samsung buna çözüm bulamadı neden neden değişim yapmıyorsunuz bizi mağdur ediyorsunuz okadar çok şikayet var bu A 23 ve A serisi modelde demekki var fabrikasyon yada kronik hata buna Bi çözüm bulun bulmasanız mahkememi olur artık ben telefonu duvara vurup güzel Bir reklamınızı yapıcam biz bu parayı kolay kazanmıyoruz bunun gereği yapılsın artık geri bildirimde bulunuyorum dönüş yok bu mu sizin müşteriye saygınız .. not bazı burda yorum yapanlar yok 100 TL fazla koy bunu al yok şöyle yap diye sürekli birkaç kişiye oynuyorsunuz kimse burda bu duruma düşmek istemez burada kimse kolpa yapmıyor az insan halinden anlayın 

( kopyaladım yapıştırdım bu başka mağdurun )

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Samsung A23 aldığıma pişmanım, çok kötü bir

cihaz, ilk günden always on display olmadığını burada forumdan öğrendim, yani mesaj gelince telefon sadece ses çıkarıyor, ekran ölü.

Dedin ucuza aldım, sesini çıkarma ancak eski telefonumda kullandığım smart watch bu telefonda rehberi gösteremedi, gittim yeni saat aldım, onda da aynı sorun, telefon bitik seviyesine yakın bir yazılım içeriyor. Aynı saatler xiaomi ve oppoda denedim, sorunsuz çalışıyor.

Servis, garanti ise hak getire, arıza yoksa servis de yok, kabul arızalı değil, çağrıya alo diyor, mesaja cevap veriyor, kasılarak da olsa foto çekiyor ama gerisi yok, ahizeli telefondan hallice.

Sayın Samsung yöneticileri, bu devirde bu şekilde kayıp bir telefonu satmaya hakkınız yok, insanları da bu şekilde kandıramazsınız.

Turkcell mağazasında ısrarla bu telefonun önerilmesinden anlamalıydım ama maalesef beceremedim.

Telefonu aldığım ilk günden bu foruma düştüm, kayıtları da vardır.

Hukuki hakkımı arayacağım, insanları bu şekilde kandırmaya hakkınız yok.

A23, belki de A serisi alo der, mesaja cevap verir ama ötesi yok.

UZAK DURUN!!!

(Aynı dertten mağdurum daha 3 aylık cihaz ilk günden hata başladı 3 yazılım serviste atıldı 1 de ana merkezden bağlandılar gene boş aynı değişim istiyoruz .) 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BoOsSUz1,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Değişim sürecine uygunluğu olması durumunda, yetkili servisimiz gerekli aksiyonu almaktadır.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A

Insanlar ancak yargilasin bana neler dediler telefonu once kullanmayı ogren dediler ben yeni cihaz aldim ugradmyim diye oda sorunlu dedikleri sevise goturun test etsin etse nolcak yazilim atip gonderiyor degisim yapilmiyot ki ... o konusanlarda sorun yasamayanlar tuzlari kuru ya ancak laf ederler iste..

BoOsSUz1
Active Level 3
Galaxy A

Hele bitanesi gelsin yorum yapsın ya görüyorum size neler diyorlar evet insanlar gözlemliyorum burda mağdur insanları resmen dalga geçiyorlar ve bu samsung yetkilileri buna müdahale etmiyor sen koskoca dünya devi Bir firmasın buna nası izin verirsin bu insanların mağduriyetini nası çözemezsin ben bu yaşananları kayda alıyorum bunu hesabını verecekler öyle geçerli yerlere atıcamki tüketici haklarına kadar aha bunuda okusunlar hiç farketmez ozaman oturcam keyfime bakıcam .

ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Ben inanin sağligimdan oldum stress sinir yapmakatm cozum masasindanariyo bana uygulama kaynakli olmasinn diyor ne alaka dedim
Galaxy A
Burda doğruları söyleyince hemen ban yersin nerde samsung
BoOsSUz1
Active Level 3
Galaxy A
Aynen yaparlar işlerine gelmeyince kolayı onlar için maalesef
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Aynen gorusyorsunuz nasil atliyorlar saldiriyorlar bisey yszdigimda
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BoOsSUz1,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Değişim sürecine uygunluğu olması durumunda, yetkili servisimiz gerekli aksiyonu almaktadır.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrıve'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde üç nokta > OneDrıve ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri öğesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD