Resolved! Solved

Original topic:

AŞIRI ISINIYOR!!!

(Topic created on: 06-19-2020 11:07 PM)
507 Views
kullanici1
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum Samsung Galaxy A70 şarjda kullanım aktif olmadığı halde aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kullanici1,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
Tevfik
Active Level 6
Galaxy A
bende de ısınıyordu (75 dereceye kadar çıkıyordu) garantiden sonra genelde 50 derecede dolaşıyor
kullanici1
Active Level 1
Galaxy A
Garantiden sonra derken? Müşteri hizmetlerine bağlandın mı hiç?
0 Likes
Tevfik
Active Level 6
Galaxy A
telefon durduk yere ısınıyordu sizdeki gibi profilimden bakabilirsiniz bununla ilgili gönderim var canlı destek garantiye göndermemi söyledi sıcaklıj sorunu ondan sonra çözüldü
0 Likes
Tevfik
Active Level 6
Galaxy A
RedCommander şarj olayında sorun yaşamadım hiç o yüzden birşey diyemeyeceğim
0 Likes
Tevfik
Active Level 6
Galaxy A
şarj olma sürelerine baktım da evet daha yavaş şarj oluyor
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
a70 lerde suanda android 10 hatasi var ve bu gayet normal herkes yasiyor
bu 2 hafta icinde gelecektir bir yama merak etmeyin sabredin yeni gelecek guncelleme ile duzelecek
ama sizin asagidaki adimlari uygulamanizda fayda var
ayarlar>genel yonetim >sifirla>fabrika ayarlarina don yapiniz merak etmeyin verileriniz gitmeyecek sadece sorununuz cozulecektir
eger sorununuz duzelmez ise samsung members ana menusundeki arti(+)ikonuna tiklayarak geri bildirim gondere basarak hata raporuna basarak sorununuzu seçenekler arasinda uyani seçip bu sorununuzu anlatip gonderin
0 Likes
yusuffkrm4
Active Level 7
Galaxy A
hızlı şarjı kapatmanızı öneririm ısı azalacaktır
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kullanici1,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD