cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ağır Yazılım Android 13 Giriş Segment

(Topic created on: 12-13-2023 08:12 PM)
584 Views
A145FF
Active Level 7
Options
Galaxy A

Modaratörler Silincek Bir Şey Yok Rica Ediyorum Gönderimi Silmeyin Konuma Dönüyorum;

Android 13 Den 9 A Düşmek İmkansız Giriş Seviye Cihazlar OneUl5.1 Lite Android 13 Versiyonu Bile Kaldıramıyor Feki Android 13 Ü Cihazda Nasıl Optimize Ederim Çünkü Optimizasyon Dışında Elimden Hiç Bir Şey Gelmez 4GB RAM 128 GB HAFIZA EXYNOS 850 Bu Kadar Kasmamasi Lazım (Android 13 4GB Ramın 3GB Ünü Kullanıyor) Haliyle 1Gb Ramla Ne Yapabilirsinki Kasar Tabiki?...

image

16 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Garantisi yoksa Android 13 Go kur bence.
A145FF
Active Level 7
Galaxy A
3 Hafta Oldu Alalı 😂
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Kalsın öyleyse.👀 Umarım One UI 6 Core ile düzeltirler. Bir dahaki sefere Galaxy A14 gibi yeni model ama alt segment bir cihaz almak yerine Galaxy A51 gibi biraz eski ama orta segment bir cihaz almayı deneyebilirsin. Galaxy A51, en son ki One UI güncellemesini aldı; sadece güvenlik güncellemesi alacak ama herhangi bir kasma, donma, takılma, optimizasyon sıkıntısı yok. Ben şuan gayet memnunum. 256 GB olanı alıp 8 + 8 GB RAM'li kullanırsan günlük kullanım için uzun süre götürür diye düşünüyorum.
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy A
Hocam samsung a12 mi cihaz a127/ds
A70_user
Active Level 5
Galaxy A
A14 diyor ya
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O size yetmiyorsa ben ne yapayım 😪1702493595304.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayriyeten, evet samsung one ui cok ağır bir sistem cihaz içinde çok fazla gereksiz servis var ve cihaz performansını olumsuz etkiliyor

Ki bunun en iyi örneği a11 olabilir alta bırakacağım videoda a11e gsi kurduğum zamanki performansı olup hiç bir one ui sürümünde böyle akicilik görmemiştim

https://quickshare.samsungcloud.com/jiFhipzNXgZT