cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

4.5G baglanti sorunu

(Topic created on: 08-23-2021 01:54 AM)
334 Views
Berkanmyilmaz
Active Level 1
Options
Galaxy A

Guncellemeden sonra 4.5 g 10 saniye de bir 20 30 saniye kopuyor.sorunu kac yere soylediysem cozemediler.operatorluk bi sıkıntı yok.telefonu aldiktan sonraki guncellemeyle bozuldu sonraki guncellemeyle duzeldi en son guncellemeyle tekrar bozuldu.cihazim a30s

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Berkanmyilmaz,

Yaşamış olduğunuz sorunun çözümü için "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla"  seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri de silinecektir.) Bulunduğunuz noktada bir şebeke sorunu bulunmuyorsa, farklı bir operatöre ait sim kartı ile denediğinizde de aynı durumun devam etmesi halinde cihazda, sıfırlama işlemini deneyebilirsiniz. Cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartın. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Galaxy A
NetMonster uygulamasından şebekeyi 4.5G ye sabitleyinScreenshot_20210822-154159_Call settings.jpg
0 Likes
Berkanmyilmaz
Active Level 1
Galaxy A
Guvenilir bi uygulama mı?
0 Likes
Galaxy A
Aylardır kullanıyorum bir eksisini görmedim
0 Likes
Berkanmyilmaz
Active Level 1
Galaxy A
Indirdim ama senin gosterdigin ekrandaki gibi network secenegi falan goremedim
0 Likes
Berkanmyilmaz
Active Level 1
Galaxy A
Boyle bi ayarlar ekrani varScreenshot_20210823-024826_NetMonster.jpg
0 Likes
Galaxy A
İlk ekrandan sağ alttaki 3 noktaya basıp samsung network settings e basın bu menü gelecek önünüze
0 Likes
Berkanmyilmaz
Active Level 1
Galaxy A
Playstordaki cikan uygulama mı
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Berkanmyilmaz,

Yaşamış olduğunuz sorunun çözümü için "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla"  seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri de silinecektir.) Bulunduğunuz noktada bir şebeke sorunu bulunmuyorsa, farklı bir operatöre ait sim kartı ile denediğinizde de aynı durumun devam etmesi halinde cihazda, sıfırlama işlemini deneyebilirsiniz. Cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartın. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes