cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

3 güncelleme desteği

(Topic created on: 08-18-2020 10:29 PM)
115 Views
plüton
Active Level 10
Options
Galaxy A

A50 _A70  _A80   3 yıl güncelleme  listesinde malesef yer almadı   ileri  bir tarihte  listeyi genişletirmi  acaba   a serisi    m serisi

10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Ben ilerliyen tarihte genişleteceğini sanıyorum çünkü sözde A serisine gelmeyecek dendi ve bir çok kişi avrupada isyan edildi ve güncelleme verilecek yani gene isyan edilecek ve A50 A70 A80 cihazlarının alacağını düşünüyorum ve yakın bir zamanda konu açacağım bu konu hakkında
plüton
Active Level 10
Galaxy A
ben öyle umuyorum talep çok olursa herhalde değer lendirirler merhaba teşekkürler
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
İnşallah
dupdupdup
Active Level 1
Galaxy A
A71, A51, A90 ve 5G A serisi disindaki hicbir A serisine gelmeyecek 3 yillik guncelleme. Samsungun degistirecegini sanmiyorum.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim kullanıclar isyan etmeseydi hiçbir A serisi olmayacaktı sonradan eklendi hepsi bak yakında benim tahminim A50 A70 A80 eklenecek
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A31 sence alır mı 3 yıl ne düşünüyorsun Alfa?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Kanka tahmin cevap veriyorum şimdi gelcek derim sevinirsin gelmiyecek dersem üzülürsün yani biraz daha beklemek gerek daha yeni yapıldı bu karar yakın zamanda gönderi paylaşacağım bu durumla alakalı yani aynı özelliklere sahip cihazlar bile almaması saçma
plüton
Active Level 10
Galaxy A
sihirbazın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz
yusuftvnA70
Active Level 7
Galaxy A
çok saçma bu ne ya