cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

2023 ,2024 galaxy a 54 ,a55 serileri kronik hatalı

(Topic created on: 09-30-2024 08:03 AM)
125 Views
nuri1647
Active Level 1
Options
Galaxy A

A 54 ve a 55 satın aldım ikisindede kronik hatalar çıktı memnun kalmadım cihazda yamulma ses gitme suya dayanıksız problemli cihazlar çıktı paramızı çöpe attık

12 Comments
Galaxy A
Cihazlarım fotoğrafını atarmısınız 😊
0 Likes
nuri1647
Active Level 1
Galaxy A
Cihazı sinirden çöpe attım ve dün gittim a 55 aldın a55 te a 54 e göre kamerası ve ekran kalitesi çok düşük ve kötü
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Bari satsaydınız çöpe atmak ne
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
1. Cihazı nasıl yamulttunuz
2. Havuza denize falan soktuysanız tabii su alır, cihazlarda suya dayanıklılık var ama bu su geçirmeyeceği anlamına gelmiyor
nuri1647
Active Level 1
Galaxy A
Cihazı çalışırken her zaman ön cebime arkası dışarı bakacak şekilde koyuyordum vücut az vücut baskım zamanla cihazı yamultu sonuçta **bleep** aksam cihaz da ısınıyordu
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy A
Ben sürekli arka cebime koyuyorum, oturacaksam da alıyorum cihazı elime. Ön cepte yamulması çok olası.
0 Likes
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba kardeşim;

1. cihazı nasıl yamulttun yamultmadığın sürece yamulmaz

2. cihaza herhangi bir darbe aldırdıysan cihazın kamerasına bir darbe aldıysa OIS bozulmuş olabilir

3. Kronik hatalar dediğin hatalar nedir? Bana sayar mısın acaba ben de A54 kullanıyorum yaklaşık 1,5 yıldır ve sadece ve sadece ısınma dan şikayetçiyim o da havalar sıcak olmasından kaynaklı normal de 28-32 derece arasında ilerler ama sıcaklar olduğu zaman 35-40 arası değişebilir bilgin olsun.

Bana sayarsan sevinirim bu hatalar nedir ben çok merak ettim??

Teşekkürler 🙏
nuri1647
Active Level 1
Galaxy A
Kronik hatalar cihazın **bleep** aksamının zayıf olması cihazın ısınmasıyla cebimizde vücudunuzun temas kısmının desteğiyle diğer kısmına bel verip yamulmaktatır 2.si dokunmamak işlevinin kısa sürede kaybetmesi 3.sü cihazın ses ve odaklarında problem yaşaması 4.cü cihaz arka ayna kapağı en ufak sürtünme ile çiziklere neden olması cihazın tek elle tutulur pozisyonun çok zor olması başlıca nedenleridir diye düşünüyorum kendim kullandım bunları yaşadım saygılarımla
0 Likes
SerkanA55-GS
Active Level 9
Galaxy A
Şuan a55 kullanıyorum sorun yok