cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

2 Aylık A31 Deneyimim

(Topic created on: 09-24-2020 10:15 PM)
CagatayKutuk
Active Level 7
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2.5 ay önce A50 modelinden A31 cihazına geçiş yapmış bulunmaktayım. A50 cihazımın yazılımsal kamera sıkıntısı ömrü kötüleşmiş pili şebeke sorunu vardı. İlk başta şunları söyleyebilirim ki alırken araştırmamda Mediatek işlemcisi olması beni çok düşündürdü. Acaba en kötü A50 cihazındaki performansı burada bulabilecek miyim diye düşündüm. Bu kadar süreli kullanımda benim için A50 ile karşılaştırdığımda avantaj ve dezavantajlarını sıralamam gerekirse 

Avantajları:

+Kullanım süresi (Pil)
+Sorunsuz One Uİ 2.1 sürümü
+Menü veya uygulama geçişlerinde herhangi bir kasılma veya donma yapmaması 
+A50'den kat kat hızlı parmak izi algılaması
+Edge Panel ve Edge Lighting bulunması 
+Şık bir arka kapak tasarımı ve hafifliği 
+48MP ana olmak üzere 4 kamerası bulunması 

Dezanavantajları:

-A50'de Exynos işlemci ile aldığım oyun performansını A31 Mediatek işlemcide alamamam
-A50'nin aylık güncelleme takviminde bulunması (A31 3 aylık güncelleme takviminde bulunuyor)
-Gece modu ve ağır çekim modlarının bulunmaması

Bahsettiğim üzere bir kaç eksiği dışında bende attan inip eşeğe binme hissi hissetirmedi. Şu ana kadar memnuniyetle kullandım. Benim düşüncelerim bunlar. Kullanan arkadaşlarda fikirlerini post altında belirtebilir. Bu konuyu cihazı düşünen veya cihaz hakkında çok bilgisi olmayan arkadaşlar içinde açtım. Umarım yardımcı olabilmişimdir🙏

5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Çağataya kardeşim keşke 1 ay Daha bekleseydin ve sorunaların hepsi düzledi cihazda son gelen güncelleme ile

Bu arada yeni cihazın hayırlı olsun kardeşim 😊
CagatayKutuk
Active Level 7
Galaxy A
Merhabalar Alfatürk kardeşim 😊 Teşekkür ederim. Cihaz kenarda duruyor. Ancak hataları ne kadar düzeltilirse düzelsin çözümsüz kalan ve çare bulunamayan şebeke sorunu benim telefonu kullanmamı engelliyordu. sanırım cihazımdaki kronik bir sorundu. Sizler için sevindim umarım sorunsuz ve hatasız kullanmaya devam edersiniz.🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefon müq ya Exynos gibi ısınmıyor en azından 😂😂😂
0 Likes
CagatayKutuk
Active Level 7
Galaxy A
tabiki onu yazmayı unutmuşum. ne sarzda ne de oyunda ısınma olmuyor cihazda. işlemcinin avantajından olsa gerek 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen P65 ısınmaz kolay kolay
0 Likes