cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

120hz

(Topic created on: 10-27-2024 02:31 PM)
218 Views
Musapiuw
Active Level 6
Options
Galaxy A

Telefon 120 hz'deyken pil koruması maksimum moddayken günde 2 kez taksak bataryaya ne gibi zararı olur ?

A34 / 5G
One UI 6.0
12 Comments
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Zararı olmaz neden olsun ki
0 Likes
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Uzun vadeli daha erken batarya ölür diyorlar ?
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Yok olmaz
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Galaxy A
Samsung adaptif yenileme sunuyor bildiğim. Yani Xiaomi veya diğer üreticiler gibi sürekli 120hz vb yüksek yenileme hızında çalışmayı desteklemiyor. Buna rağmen batarya performansı daha kotu. Aç gitsin. Gözünden kıymetli değil. Kaç nesil eski Xiaomi telefonumu bile sürekli 120hz hullaniyordum. Batarya performansı s24 ultra dan çok daha iyiydi. Ayrıca Samsung telefonlarin ekranları çok yüksek çözünürlük destekliyor olabilir ama o desteklenen reklamı yapılan çözünürlükte cakismiyor. S24 ultra sadece fullhd plus çözünürlükte çalışıyor. Elle yukseltebilirsin ama Çözünürlük artinca a hem grafikler takılıyor hem batarya çabuk bitiyor. Diğer üreticiler ekranları native cozunurlukte calistiriyor. İlk olarak s24 u kutusundan çıkarınca ekran çözünürlüğü leş gibi gelmişti bana.
0 Likes
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Bence 120 hz'de takılma olmamalı yağ gibi akmalı ama ister istemez takılmalar farkediliyor bence max pil koruması max'ta iken 120hzde kullanmak mantıklı
ilkerd
Active Level 5
Galaxy A
İşte buyrun ekran çözünürlüğü hilesi ve adaptif yenileme saçmalığı:1730035557260.jpg1730035587084.jpg
0 Likes
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Hocam tel markası ney ?
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Galaxy A
S24 ultra, sözde amiral gemisi Samsung. Uyduruk Xiaomi bin kat daha iyidi.
Musapiuw
Active Level 6
Galaxy A
Samsung batarya anlamında gerçekten kötü bende müzdaribim 60hzde 6 saat ekran süresi veriyor 14k para verdim verdiğim para 6 saat ekran süresi için mi ?