cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

120hz hiç akıcı değil?

(Topic created on: 06-07-2023 07:38 PM)
473 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Dostlar 120hz cidden A53 de hiç akıcı değil ya. Sürekli kaydırırken takılmalar oluyor instagramda olsun whatsappta olsun yani 60hz kullanmaya mahkum bir şekilde kullanıyorum hep 120hz bi telefonum olsun istedim onuda aldım ve hiç akıcı değil 60hz bile daha akıcı geliyor. Turkcellde a53 de de denedim onda da var bu takılma olayı samsung orta seviyede başaramıyor sanırım ya da yonga setinde sorun var cihazın. Bir daha samsung kullanmayacağım xiaomi tercihim olucak.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba wallendor,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

14 Comments
lokb
Active Level 7
Galaxy A
Benim bildiğim o 120hz degil mümkün oldugu kadar 120 yapmaya calisiyor her zaman 120hz degil öyle olsa pil dayanmazdı
kemalozay
Active Level 5
Galaxy A
Hafızanız veya ram iniz doludur ondan takılmalar oluyordur
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayır dolu değil.
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Takılma dediğiniz animasyon falan olmasın simdide
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kaydırırken takıla takıla drop girer gibi kayıyor. Kayıyor ama yakılıyo işte öule bi anda durup bianda gelen droplardan demiyom.
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Yazılımsal büyük ihtimal arkadaşta a73 var 120hz gayet akıcı ve hızlı takılma donmada yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Exynos işlemci bu yüzden almamalıydım a34 de böyle bu arada ikiside aynı işlemciyi kullanıyorlar test etmiştim onda da vardı. İmkanım olsa a73 alıcaktımda işte.
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Maalesef turkiyede olduğun için:/
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Interneten kaynakli olabilir gonderilerin yuklemesi bi kac sn alabilir oda takilma var gibi hiz yaratir