- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Agalar 3 sorum var (1 şu ekran görüntüsü telefon cebimde sürekli açılıyor onun için bu Ayarları kapattım telefonu da çok açan birisiyim sizce güç düğmesine bir şey olurmu) (2 telefon da call of duty oynarken sürekli WiFi kopuyor oynayan varsa yardımcı olabilirmi ağ Ayarlarıni sınırlamak ve telefonu yeniden başlatmak işi düzeltmedi WiFi de de Bi sorun yok) (3. İse telefonun jarz aletini 3. Kattan düşürdüm nasıl becerdin diye sormayın jarz aleti 6 aylık orjinal
sizce bir sorun olurmu cizik bile yok bu arada)
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2023 02:13 AM in
Galaxy A1 - 6 senedir telefonu tuşla açıyorum hala tuş sağlam :) birşey olmaz tuşa darbe almadıkca sorun yok.
2- call of duty kaynaklı bir sorunsa kendi ağı kopuyorsa uygulamayı güncelle, olmazsa uygulamayı kaldırmıyor olabilir telefon. telefonun komple wifi si kopuyorsa zaten ağları sıfırlamışsn dostum farklı bir çözümü yok istersen members üzerinden hata raporu gönderebilirsin incelenir sorun.
3- şarj aletinin iç aksanında sorun olmadığı garantisini vermem dilersen teknik servise gösterebilirsin şarz aletlerininde garanntisi vrdır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-01-2023 08:22 PM (Last edited 08-01-2023 08:27 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-01-2023 08:31 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2023 02:13 AM in
Galaxy A1 - 6 senedir telefonu tuşla açıyorum hala tuş sağlam :) birşey olmaz tuşa darbe almadıkca sorun yok.
2- call of duty kaynaklı bir sorunsa kendi ağı kopuyorsa uygulamayı güncelle, olmazsa uygulamayı kaldırmıyor olabilir telefon. telefonun komple wifi si kopuyorsa zaten ağları sıfırlamışsn dostum farklı bir çözümü yok istersen members üzerinden hata raporu gönderebilirsin incelenir sorun.
3- şarj aletinin iç aksanında sorun olmadığı garantisini vermem dilersen teknik servise gösterebilirsin şarz aletlerininde garanntisi vrdır.