cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

1 sorun 2 soru Acil🫴

(Topic created on: 08-01-2023 08:22 PM)
288 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Agalar 3 sorum var (1 şu ekran görüntüsü telefon cebimde sürekli açılıyor onun için bu Ayarları kapattım telefonu da çok açan birisiyim sizce güç düğmesine bir şey olurmu) (2 telefon da call of duty oynarken sürekli WiFi kopuyor oynayan varsa yardımcı olabilirmi ağ Ayarlarıni sınırlamak ve telefonu yeniden başlatmak işi düzeltmedi WiFi de de Bi sorun yok) (3. İse telefonun jarz aletini 3. Kattan düşürdüm nasıl becerdin diye sormayın jarz aleti 6 aylık orjinal

image

image

image

sizce bir sorun olurmu cizik bile yok bu arada)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy A

1 - 6 senedir  telefonu tuşla açıyorum hala tuş sağlam :)  birşey olmaz tuşa darbe almadıkca sorun yok. 

2-   call of duty  kaynaklı bir sorunsa kendi ağı kopuyorsa uygulamayı güncelle, olmazsa uygulamayı kaldırmıyor olabilir telefon. telefonun komple wifi si kopuyorsa  zaten ağları sıfırlamışsn dostum farklı bir çözümü yok istersen members üzerinden hata raporu gönderebilirsin incelenir sorun.

3-  şarj aletinin iç aksanında sorun olmadığı garantisini vermem dilersen teknik servise gösterebilirsin  şarz aletlerininde garanntisi vrdır.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Agalar 3 sorum var (1 şu ekran görüntüsü telefon cebimde sürekli açılıyor onun için bu Ayarları kapattım telefonu da çok açan birisiyim sizce güç düğmesine bir şey olurmu) (2 telefon da call of duty oynarken sürekli WiFi kopuyor oynayan varsa yardımcı olabilirmi ağ Ayarlarıni sınırlamak ve telefonu yeniden başlatmak işi düzeltmedi WiFi de de Bi sorun yok) (3. İse telefonun jarz aletini 3. Kattan düşürdüm nasıl becerdin diye sormayın jarz aleti 6 aylık orjinal he bide telefonu yoğun kullanimda günde sadece 2,3 kere jarz ederim bu sıkıntı değil ama gün içinde jarzda iken arayan kişiler oluyor çek tak bir zarar verirmi bataryaya jarzda oynamıyorum

image

image

image

sizce bir sorun olurmu cizik bile yok bu arada)
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Ekranı açmak için çift dokunun'u kapatmayı deneyebilirsiniz. Sinyal gücünü beğenmemiş, daha yakına gitmeyi deneyebilirsiniz. Eğer aynı konumda sadece oyun oynarken oluyorsa çok ısınmaktan dolayı Wi-Fi bağlantısı kesilebiliyor. Şarj aleti hakkında bir şey söylemek zor, içindeki devreler hasar almış olabilir. Tek bir çizik bile olmaması da garip, sanırım bir şey olmamış. Toprağa mı düştü?
0 Likes
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy A

1 - 6 senedir  telefonu tuşla açıyorum hala tuş sağlam :)  birşey olmaz tuşa darbe almadıkca sorun yok. 

2-   call of duty  kaynaklı bir sorunsa kendi ağı kopuyorsa uygulamayı güncelle, olmazsa uygulamayı kaldırmıyor olabilir telefon. telefonun komple wifi si kopuyorsa  zaten ağları sıfırlamışsn dostum farklı bir çözümü yok istersen members üzerinden hata raporu gönderebilirsin incelenir sorun.

3-  şarj aletinin iç aksanında sorun olmadığı garantisini vermem dilersen teknik servise gösterebilirsin  şarz aletlerininde garanntisi vrdır.

0 Likes