Original topic:

✨️Samsung Galaxy A35 bir buçuk yıllık deneyimlerim

(Topic created on: 11-08-2025 11:09 PM)
324 Views
Kerim730exynos_S25FE
Expert Level 5
Options
Galaxy A

️Bu telefonu yaklaşık bir buçuk yıl önce uzun araştırmalar sonucu aldım iyiki de almışım bu telefona başka bir markadan geçtim yine o markanın yan bir markasından almayı düşünmüştüm ama araştırmalarım sonucu a35 i tercih ettim şimdi deneyimlerime geçiyorum

📱Ekran: çok daha canlı renkleri olan o süper amoled siyahları tam siyah veren ve en önemlisi 120hz çok akıcı ekranı çok iyi 1000 nit parlaklık normalde iyi ama güneş altında biraz ekranı görmekte zorlanıyorum ama çok sorun etmiyor ekrandan memnundum hala da memnunum

🎮Oyun ve işlemci performansı: günlük kullanımda hiç bir sorun yaşamadım aldığımda da çok akıcıydı uı7 de animasyon akıcılığı arttı uı8 de arayüz akıcılığı arttı yani ilk aldığıma göre daha akıcı bir telefon oldu genel olarak oyunlarda iyi oyun olarak pubg de akıcı grafiklerde sorunsuz 60fps veriyor biraz ısınma oluyor ama rahatsız edici düzeyde değil ve ben kılıfla oynuyorum 

📷Kamera: arka ana kamerası fiyatına ve segmentine göre çok iyi şöyle söyleyeyim ben arka kamerayı s24 fe ile kıyasladım çok yakın kalitede çekiyor gerçekten çok iyi arka kameradan çok memnunum ön kamera düşük ışıkta performansı biraz düşüyor ön kamera güzel ben memnun kaldım ama çok ta iyi diyemem geniş açı renkler biraz soluk ama idare eder telefoto isterdim ama a serisinde maalesef yok

🔋Batarya: ilk aldığım zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 8 saat civarında ekran süresi alıyordum şuan 4 saat civarında ekran süresi alıyorum nedeni uı7 ye güncelledikten sonra bu hale geldi batarya sağlığının hala 97 üzeri olduğunu düşünüyorum hatta 100 bile olabilir çünkü telefona bataryaya çok iyi baktım 25w ile şarj hızı gayet yeterli geliyor 

Son olarak telefon hala çok iyi hatta eskisinden bile iyi ben memnun kaldım 

🔥🔥A35 farkı😎😎
25 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Elinize sağlık 👏
Galaxy A
Sağol ali kardeşim 🙏
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A