cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

✨️📲|| One UI 7 Ailesine Hoşgeldin A34! 😍

(Topic created on: 04-04-2025 03:04 AM)
198 Views
Quantum-A
Active Level 10
Options
Galaxy A

Sonunda A34 için uzun emeklerle A34'e A26'dan portlama One UI 7'yi kurabildim!

One UI 7'yi bekleyen arkadaşlarıma belirtmeliyim ki kesinlikle beklemeye değer, One UI 7 eski One UI sürümlerinden çok daha akıcı. Hemde A34 gibi orta segment bir cihazda. 😁

Buyurun Bazı Ekran Görüntüleri:

image

image

image

image

image

image

18 Comments
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
A26'nın romunu siz mi portladınız yoksa başka yerden mi aldınız?
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Telegram'da bunları GSI olarak yapan bir kanal var bu kanaldaki yazılımı a34'de açılacak şekilde uyarladım. 😊
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Tam anlamadım, GSI rom mu yüklediniz, GSI romu mu portladınız?
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Bir nevi portladım diyebiliriz çünkü a34'e uyarladım o yüzden başka cihazlar açamıyor.
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
DSU ile mi yüklediniz?
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Evet TWRP veya odin a34'de sıkıntılı maalesef.
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
TWRP bütün Exynos'larda sıkıntılı da, Odin ile nasıl bir sorun yaşadınız?
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
A34 mt6877 (Mediatek Dimensty 1080 kullanıyor hocam) maalesef a34 için tamamen çalışan bir TWRP yok. Odin kısmına gelirsek odin bazı tar dosyalarını kaldıramayıp çökebiliyor ve daha fazla zaman alıyor.
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
TWRP için muhtemelen canım Samsungumun güvenlik kısıtlamaları ve cihazın yeni oluşu sebep oluyor. Odin için ise, eğer orijinal Odin kullanıyorsanız modlanmış bir Odin kullanabilirsiniz. Veya bilgisayarı değiştirmeyi deneyin, mümkünse. Örneğin ben normalde Huawei MateBook üzerinden Odin ile dosya atıyorum, AP kısmında her seferinde kısa süreli yanıt vermiyor hatası veriyor. Bir ara oyuncu bilgisayarı ile denedim, yanıt vermemeyi bırakın, anında attı. Tabii ki her zaman bu kadar güçlü bilgisayar bulmak zor ama daha iyi bir bilgisayara geçmek de çözüm olabilir, eğer dosya, bilgisayar çok fazla yük bindirip çöküyor ise.