Original topic:

✨️📲|| Galaxy A34 5G'de (SM-A346E) One UI 6.1.1 Tabanlı Un1ca 2.5.4! 😍

(Topic created on: 02-23-2025 07:25 PM)
806 Views
Quantum-A
Active Level 10
Options
Galaxy A

Uzun bir geliştirme ve test sürecinden sonra sonunda Galaxy A34 5G cihazıma Un1ca yükleyebildim. 🤩

Hatalar:Sadece parmak izi

Bu gönderim Samsung'un A serisi cihazlarına One UI 6.1.1 gelmeyecek diyen arkadaşlarıma gelsin. İsteyince A04'e bile gelir. 😁

image

image

image

image

image

image

image

image

Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Evet daha detaylı ve uygulama kilitleme gibi özelliklere sahip.1740329289000.jpg
barmenxx
Active Level 6
Galaxy A
Un1ca ne oluyor. Bilmediğimdem soruyorum. Nasıl yüklediniz yapay zeka (ai) şimdi A34 ünüzde var mı oldu ne oldu
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Google'a Un1ca yazın ve Un1ca'nın githuv sayfasına girin orada ne olduğunu ve hangi özelliklere sahip olduğunu görebilirsiniz. 😊

Kısaca anlatmam gerekirse S23'ün tabanını kullanan ve Samsung cihazlara Çin Cihaz bakımı uygulaması vb. uygulamaları ekleyen bir port romdur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Neden uğraşıyorsun ki hocam gerek yok bence ama garanti dışı kalır
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Benim eğlencem de bu, 😀

A34'ü stock halde kullanırken hem yavaştı hem de özellik bakımından zayıftı fakat Un1ca ild hem cihaz hızlandı hem de Galaxy AI, Samsung DeX vb. S serisi özellikleri geldi.

+Olarak garanti zaten bu yılın Mayıs ayında bitiyor ve Ebru elektronik gibi olaylardan sonra da Samsung servislerine güvenim azalmaya başladı. Knox servislerini aktifleştirmek için rom zaten Knox patch ile geliyor. 😊
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
A54 5G için One UI 7 Mevcut mu sence varmı dır kardeşim bu arada seni çok özledim hiç yazmıyorsun 🥲
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Mevcut tabii ki şuan Telegram'dam bir arkadaşım kullanıyor. 😄

Tek hata otomatik parlaklık. Bilgisayar al sen yükleriz sana da.

Vallahi bu aralar A34 ile uğraşıyorum ondan aktif değilim buralarda. Nasıl gidiyor hayat? 😊
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A
Bu önümüzdeki ay veya sonraki ay bakmayı planlıyorum ilk iş sana haber edicem 😉

Wp'ye bak 😍😍
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Tamamdırr heyecanla bekliyorum. Bakıyorum bir dakika WhatsApp'ı kurayım da.😅
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy A