Original topic:

‼️✅️Samsung Galaxy A34 5G'de Isınma Problemine Son✅️‼️

(Topic created on: 03-23-2024 05:19 PM)
4066 Views
SonerA345G
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Selam Members Üyeleri,bu konuda Samsung Galaxy A34 5G kullanıcılarında oluşan aşırı problemine çözüm bulduğum için bu konuyu paylaşıyorum.Yaptığım çözüm doğrultusunda cihazı 3 ay boyunca test ettim hiçbir şekilde performansında bir etki görülmemiştir hemde batarya sağlığı ile alakalı bir sorun meydana gelmemiştir sonuçta çözümde kullandığım uygulamar Samsung'un kendi resmi uygulamaları

| Çözümü Anlatıyorum |
-İlk olarak fotoğrafta verdiğim kaynaktan gösterdiğim uygulamaları indiriyoruz ve telefonumuza kuruyoruz

image

image

-Bu iki uygulamayı kurduktan sonra aşağıda vermiş olduğum fotoğraftaki yönergeleri takip ediyoruz.

image

image

image

image

Isınma sorunu çözülmüştür

NOT:CİHAZDA PERFORMANS'DA HİÇBİR ŞEKİLDE DÜŞÜŞ VE YÜKSELİŞ GERÇEKLEŞMEMİŞTİR,BURDA İŞLEMCİ SICAKLIĞI DÜSÜRÜLEREK AŞIRI ISINMA PROBLEMI ÇÖZÜLMÜŞTÜR

Dipnot:Bu yöntemi başka ısınma sorunu olan cihazlarda da deneyebilirsiniz.

İyi Forumlar👋

53 Comments
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Evt hocam bende öyle sanıyordum.İçindeki işlemci 2.6Ghz hızında çalıştığı için aşırı ısınma yapması normal bir durum(çünkü A34 de soğutma sistemi yok☠️)Bu sorunun çözümü olarak da işlemci sıcaklığını düşürülerek aşırı ısınmanın önüne geçilmiş oldu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet vallahi telefon soğudu Eline Sağlık Kankam. 😊1711204451829.jpg1711204451839.jpg
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Rica ederim hocam😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😊👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Güzel gönderi bende kullanayım dedim sonra boşverdim ayarların anlamını araştırdım ama geri sildim uygulamayı.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Denerseniz sorun olmaz hocam,3 ay boyunca cihazı test ettim ve gerek oyunlarda gerek performans gerek diğer şeylerde hiçbir sorun yaşamadım.
0 Likes
Galaxy A
Senin cihaz da aşırı ısınmış ilk görselde uyarıyı vermiş zaten ama neden çözemiyor firma bu hatayı anlamış değilim
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
A34 ün içindeki işlemci 2.6Ghz hızında çalıştığı için e hayliyle a34 de soğutma sistemi olmadığı için de aşırı ısınma yapıyor+olarak telefonun arka kapağında hava temassızlığı olduğu içinde aşırı ısınma yapıyor.En fazla 44. dereceyi gördüm telefonda.
Galaxy A
Yine iyi ama yaz.ayında ne yapacaksınız çok merak ettim
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Hocam telefon oyunlarda en fazla 36 derece oluyo(maks 37 yi gecmiyo)Yaz aylarında da 40 ı geçmez diye düşünüyorum
0 Likes