Resolved! Solved

Original topic:

şarj sorunu

(Topic created on: 05-01-2020 09:44 PM)
200 Views
Dadaşş
Active Level 7
Options
Galaxy A

Telefonu sıfırladım ama artık hızlı şarj yapmıyor ayarlardan hızlı şarj açık.ne yapmam lazım.

Telefon A70  25wolt hızlı şarj 
0 Likes
9 Comments
lazydevil771077
Beginner Level 2
Galaxy A
aynı sorun bende de var bin den aldım teli
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
pil kalibrasyonu bu pil i düzene sokar ve şarj sürenizibdüsürür kardeşim bunu yapmak içi telefon uygulamasının klavyesine girin ve *#0228# yi tuşlayın sonra uick start diyin ve ok diyin daha sonra bunu sarjıniz 20 civarındayken yapın pil yüzdenizbdüşeyi bırakana kadar tekrarlıyın ve en sonunda tamamen sarj edin teli ama tabiki ilk önerecehmğim sey samsung dab canlı destekbalmanızdir.

bide rica etsem bwni takip edip ćözümümü kabul ederseniz sevinirimm
0 Likes
sinan65
Active Level 4
Galaxy A
pil kalibrasyon yapma kardeş telefonuna zarar verir
0 Likes
Dadaşş
Active Level 7
Galaxy A
Bende zarar verir diye biliyordum yapmadım. peki ne yapmam lazım sizce
0 Likes
sinan65
Active Level 4
Galaxy A
cihaz bakımı pil ayarlar hızlı sarj açık yap
0 Likes
sinan65
Active Level 4
Galaxy A
eğer oda olmuyorsa yazılım indir odin ile flash at önce resim ve müzik rehberini yedekle bilgisayara sora yükleme yao odin ile
0 Likes
sinan65
Active Level 4
Galaxy A
bilmiyorum dersen yüklenmesini you tube de nasıl yapılacağını anlatan videolar var
0 Likes
sinan65
Active Level 4
Galaxy A
bol şans
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Dadaşş,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes