cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

şarjın 100'ten düşmesi a32

(Topic created on: 11-16-2024 02:34 PM)
134 Views
pentacle
Active Level 1
Options
Galaxy A

arkadaşlar merhaba telefonu örneğin sabah 6'da şarjdan çıkarıyorum. 3 saat kadar geri uyuyorum. o sırada şarj 100'den 96-97'ye falan düşüyor. saat 9'da uyanıp baktığımda %96 şarj görüyorum. bu normal mi? elbette instagram, twitter vs uygulamalardan bildirim geliyor ama kullanılmıyor o an sonuçta. bir de telefonu uyku sürecimize göre şarj eden ayar hangisiydi. uyanmamıza yakın %100 yapıyordu şarjı. aradım ama bulamadım

16 Comments
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
2 senenin üstünde kullanılan cihazlarda bu durum olur batarya yavaş yavaş eskidiği için, hatta daha önce j5(2016) kullanıyordum artık 5 sene olmuştu ve şarjdan çıkarır çıkarmaz şarjı 96-97'ye düşüyordu, sizin 100 deyken çıkarıp 3 saat sonra 97 ye düşmesi gayet normal sonuçta arka planda siz fatketmeseniz bile bir sürü işlem gerçekleşiyor.
pentacle
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim. evet 1 haftaya 2. yılını doldurmuş olucak cihaz
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Rica ederim 2.yılı doldursa bile çok iyi cihaz biliyorum.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
6. senesine giren ve ikinci telefon olarak kullanmaya devam ettiğim A70 cihazım var. Hep akşamları yatmadan önce şarj eder dolunca çeker yatarım. Hala sabah kalktığımda şarjını 100 buluyorum. Biraz kullandıktan sonra düşüyor 99'a. Bu konuda 6 sene sonra hala ilk günki gibi cihazım.
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Güle güle kullanın 2019 çıkışlı bir cihaza göre gayet iyi bende de aktif kullandığım a20s 2019 çıkışlı ve böyle bir sorun yok sadece j5 te yaşamıştım o da 8.seneye girecek
0 Likes
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Bahsettiğiniz şarj ayarını hatırlayamadım ama gece şarja takmadan hızlı şarj ayarını kapatırsanız aynı işlevi görür.
0 Likes
pentacle
Active Level 1
Galaxy A
yok bu bahsettiğim ondan farklı. burda forumda da yazmışlardı ama burda ya da ayarlarda bulamadım. daha önce bakmıştım vardı o özellik. bizim uyku süremize göre adapte oluyordu ve şarjı 95'te falan tutup, uyanmamıza yakın 100 yapıp tamamlıyordu
0 Likes
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Anladım pili şarj etme ayarlarında olabilir mi?
0 Likes
pentacle
Active Level 1
Galaxy A
bulamadım maalesef
0 Likes