cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şu Bug sorunu nasıl düzeltilir?

(Topic created on: 12-08-2024 11:38 AM)
374 Views
dmitria355g
Active Level 7
Options
Galaxy A

Bu Yazılımsal Bozukluk Nasıl düzeltilir Uçuş Modunda İnternet açık ve çalışıyor fakat arama yapılmıyor aynı şekil güç tasarruf modunda da öyle basıyorum kapatınca kapanmıyor kalıyor simgesi uçuş modunda şuan ama buraya gönderi yapabiliyorum bunu nasıl düzelteceğim

image

28 Comments
Galaxy A
Uçuş moduna aldığınızda wifi kapanır ancak wifi yı açıp uçak modunda kullanmaya devam edebilirsiniz. Yani uçak mldu açıkken wifi kullanabilir ancak arama alamazsınız ve yapamazsınız . Kapanmamasınız sebebi basit bir bug olabilir yeniden başlatmayı deneyin
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Deneyecem bi öyle değildi İnternet açılmıyordu aynı şekil alarm de uçuş modunda bazen çalmıyordu
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy A
Uçuş modundayken wifi açılırsa aramada alınır aramada yapılır
Galaxy A
Wifi araması oluyor sanırım benim bildiğim normal hat üzerinden arama gerçekleşmiyor
0 Likes
Citos
Active Level 7
Galaxy A
Uçus modunda wifi ve Bluetooth izinliyse çalışıyorlar, panelden yaptığınız işlemlere tepki alamıyorsanız ya cihazı sıfırlayacaksınız ya da yeni güncelleme bekleyeceksiniz.
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Bunun sebebi neden olmuştur nerden kapatılır o Kasım güncellemesinden önce de vardı
0 Likes
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Bu şekil de kasıp buga giriyor işte 1733647662703.jpg
0 Likes
GokhanKaya
Active Level 1
Galaxy A
S10 lite vardı bende de böyle olmuştu servis anakart arızalı değişecek demişti sim kart aktif olmuyor dolayısıyla arama yapıp alamıyorsun.
Ancak wifi bağlıysa wifi üzerinden arama alıp yapabiliyorsun
0 Likes
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Benimkininde mi aynısı vardır
0 Likes