cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarz adaptörü

(Topic created on: 01-23-2024 09:19 PM)
193 Views
Hüseyin058
Active Level 3
Options
Galaxy A
Yıllardır Samsung'u severek kullanırım fakat, bu yapmış olduğunuz şarz adaptörü alma baskısı çok saçma. Normal bir şarz aletini takınca 33 saat hatta 40 saat sonra şarzın tamamlanacağını söylüyor ama şarzın uç kısımı çıkarıp ters taktığımızda orjinal hızlı şarj oluyor.
Bazen unutup 10 saatte %5 şarj elde ediyorum ama unutmazsam 2 saatte şarj %100 oluyor. Bu düzen çok saçma elimizde 4 adet type-c var ama samsung bey beğenmiyor yenisini istiyor. Unutmazsak iyi ama unutursak geceden sabaha kadar şarj olmuyor. Buda samsungun en kötü yanı.
9 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Adaptör **bleep** ediyor maalesef hocam uygun olsun diye cihaz+kablo gönderiyor Türkiye de vergi dolar gibi faktörler yüzünden böyle a52 ilk çıktığında 3.500 civarı şu an 12500 TL üzerinde yurt dışında böyle bir sorun yok adam neden 3 yıl önce çıkmış cihazı alayım diyor cihaz hem 3 yıl önce çıkmış hemde 4 katı fiyat olmuş nereye kadar gidecek böyle aklım almıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Katlanabilir olanda kalemi de vermiyor!
0 Likes
Hüseyin058
Active Level 3
Galaxy A
Usta o zaman kaleminde katlanması lazım da ben adaptörde değilim istemiyorum adaptör falan evde 4 tane var ucunu ters düz yap hızlı şarz oluyo bi unut sabaha kadar 30 dan 33 oluyo 10 saatte
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
1)yuva tozlanmıştır
2)şarj kablosu sorunludur,destek yoktur
3)Adaptör sorunludur veya desteklemiyordur
4)Cihazın yedek alınıp sıfırlanmaya ihtiyacı vardır
5)Ayarlar > uygulamalar > USB depolama verisini silin
6)Geliştirici seceneklerden USB hata ayıklamayı açın
Bunları yaptıktan sonra cihazı yeniden baslatın,sorun devam ederse teknik servise götürün.
0 Likes
beratoryum
Active Level 4
Galaxy A
Samsung orijinal "şarj" adaptörü almamız daha iyi olacaktır 😊
0 Likes
Hüseyin058
Active Level 3
Galaxy A
Usta alalımda elimde 4 adet var zaten ucunu ters düz yapında hızlı şarz yapıyor benim derdim eğer ters düz yapmayı unutursam yavaş oluyor ve bu çok saçma hadi sürekli yavaş sarj etse alcazda ter düz yapında orjinalden farkı olmuyor
0 Likes
beratoryum
Active Level 4
Galaxy A
Aslında orijinal alette böyle bir hata olmuyordu,yan sanayi aletler kullanmamizi istemiyor Samsung sanırım.
0 Likes
Hüseyin058
Active Level 3
Galaxy A
Bendekiler oppo orjinal istiyo da ya hep yavaş sarj etsin yada hep hızlı. Unutsak şansa kalıyo %50 %50
yk001
Active Level 8
Galaxy A
sarj kafasının kutuda olmayışı telefon fiyatlarınıindirmeliydi aksine çıktı.
Orijinal 25W fiyatı da sanırım hala pahalı
0 Likes