cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: 08-11-2023 06:55 PM)
203 Views
mehmet059
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar a71 telefonumu orjinal şarj aleti ile şarj'a taktığım zaman telefonumu şarj etmiyor ama aynı şarj aleti ile başka telefonu taktığım zaman şarj ediyor her type-c şarj aletini kabul etmiyor telefonum dışardan aldığım bi tane şarj aleti var çakma onu kullanıyorum ne yapabilirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711

View solution in context

0 Likes
3 Comments
OMRYZC
Active Level 7
Galaxy A
Çakma kullanma ortamda hava akışı yoksa şarja taktığın yer aşırı sıcaksa otomatik olarak şarjı kesiyor cihaz zarar görmesin diye
0 Likes
mehmet059
Active Level 4
Galaxy A
Olay şu çakma olan şarj ediyo orjinal etmiyor ama diğer telefonları şarj ediyor
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
0 Likes