Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: 05-25-2020 10:32 PM)
707 Views
celiikh
Active Level 2
Options
Galaxy A

A7 2018 Telefonu 1 senedir kullanıyorum ve bu hatayı ara ara alıyordum cihaz yavaş şarj oluyor diye başka şarj aletleri ile denedim ama sonuç aynı telefon 8 saatte şarj oluyor sorun ne ile alakalı çözmek için ne yapmam gerekiyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba celiikh,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
USB kabloyu değiştirerek deneyin
0 Likes
celiikh
Active Level 2
Galaxy A
denedim reis
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Servisle irtibata geçiniz
0 Likes
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
sat bence başka telefon al..
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Arızalı Kablo: Uzun süredir kullandığınız şarj kablosu size hissettirmeden ömrünü doldurmuş olabiliyor.

Bataryanızdan Kaynaklı Bir Problemle Karşı Karşıya Kalmış Olabilirsiniz:
Eğer telefonunuz yavaş şarj oluyorsa ve kablonuzda herhangi bir problem yoksa bataryanızdan kaynaklanan bir probleme sahip olabilirsiniz.

Problem Şarj Adaptörünüzden Kaynaklanıyor Olabilir: Telefonunuzu şarj etmek için kullandığınız kablolar gibi adaptörlerin de arızalanma ihtimalleri var.

Telefonunuzdaki USB Yuvası Arızalanmış, Kirlenmiş veya Paslanmış olabilir: USB yuvaları zamanla yıpranabiliyor ve farklı şartlara maruz kalabiliyorlar. Sıcak, soğuk, nem, pas, toz, kir gibi etkenler telefonunuzu şarj ettiğiniz USB yuvasının çalışmasını engelleyebiliyorlar.

Yukarıda ki durumlardan dolayı telefon yavaş sarj oluyor olabilir.
XxDarkninjaxX
Expert Level 3
Galaxy A
Hocam soruna basıyorum sen çıkıyorsun. Burda bana ihtiyaç yok diyip çıkıyorum. Teşekkülrer Bolt
celiikh
Active Level 2
Galaxy A
peki, ne yapmam gerek temizlemeyi servise yaptırmıştım
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Arızalı kablo, Adaptör ve USB bunların hiç birinden kaynaklanan bir sorun değilse servise görütüp bataryayı bir kontrol ettirin. Onun dışında Samsung Members aracalığıyla Hata raporu gönderin. Sorunuzu açık, net ve anlaşır bir şekilde anlatın.
celiikh
Active Level 2
Galaxy A
ilginiz için teşekkür ederim dediklerini yapacağım
0 Likes