cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şarj işlemi durdu

(Topic created on: 05-31-2023 06:48 PM)
469 Views
mevlutuslu675
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung a72 telefonum güncellemeden sonra şarj almıyor 

Aynen şöyle bi uyarı alıyorum;
Telefonunuzun sıcaklıgı çok düşük 
Sıcaklık normale döndügünde şarj işlemi
Devam eder 
Çözümü nedir bilen birisi varmı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer içerisinde telefonunuzun yüzde yirmi veya yukarı miktarında şarj varsa sıfırlayın sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedekleyin zaman kaybı olmaması açısından resim video ses dosyası gibi verileri hafıza kartı takıp ona gönderin Eğer cihaz içerisinde yeterli miktarda şarj yoksa ve hiçbir şekilde şarj edemiyorsanız cihazı sıfırlayamıyorsanız mecburen yetkili serviste kontrol ettirmeniz lazım Samsung desteği arayarak servis hakkında bilgi alabilirsiniz. 4447711

View solution in context

0 Likes
10 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Kardeşim iyi günler,

Durum şu cihaz 10° ile 40° arasında şarj olmaya programlı yeni güncelleme kaynaklı değildir, servislik bir durum söz konusu değil beyanınıza göre rahat ol 🙂

Teşekkürler...
mevlutuslu675
Active Level 1
Galaxy A
Hava 23 25 derece arası oynuyor şuan o yüzden dolayı hava şartıyla ilgili olmadıgını söyledim
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
Zaten benim belirttiğim dereceler hava durumu ile ilgili değil cihazın sıcaklığı ile ilgilidir
mevlutuslu675
Active Level 1
Galaxy A
Servise gidemiyorum şuan yurt dışında oldugum için
mevlutuslu675
Active Level 1
Galaxy A
Aradım güncellemeye baktılar ayarları kontrol ettiler ama başka birşey çıkmadı malesef servise gidebilme durumum yok yurt dışında oldugum için yoksa şuana kadar 20 kere gitmiştim servise
mevlutuslu675
Active Level 1
Galaxy A
Cihazın derecesi şuan ölçtüm 18°c ateş ölçerle ölçtüm dogru sonuç verdigine inanıyorum
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
şarj oluyor mu şuan kardeşim?
mevlutuslu675
Active Level 1
Galaxy A
Elimi telefonun arka tarafına kapatmazsam şarj olmuyor daha da sıcaklıgı yükseltmek için yapıyorum
0 Likes
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy A
işte senin beyanına gore benim dediğim gibi olay kardeşim