cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şarj hızlı bitiyor.A25.sorun

(Topic created on: 06-10-2024 07:16 PM)
1247 Views
KayraA25
Active Level 5
Options
Galaxy A
Telefonumun şarjı hızlı bitiyor gibi. oranlar böyle.Sizce normal mi ? Bir buçuk ay önce aldım .

image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
ayni cihaz var telefonun sarjini bitiremiyorum resmen .. arka planda cok uygulama aciksa derin uykuya al etkiliyor baya

View solution in context

Solution
Galaxy A
Arkaplandaki uygulamaları kapatın ve derin uyku moduna alın kullanmadıklarınızı. Eğer hiç kullanılmıyorsa silin.

View solution in context

Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.

View solution in context

0 Likes
36 Comments
Solution
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
ayni cihaz var telefonun sarjini bitiremiyorum resmen .. arka planda cok uygulama aciksa derin uykuya al etkiliyor baya
KayraA25
Active Level 5
Galaxy A
Allah allah
KayraA25
Active Level 5
Galaxy A
Oyun vesaire oynuyor musunuz?
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
hayır oynamıyorm..
KayraA25
Active Level 5
Galaxy A
Isınma sorunun var mı ?
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
var ama cok değil..bir cok cihazda ısınma sorunu şikayeti var son zamanlarda..s serisi cihazlarda da varmiş .one ui 6.1 den sonra daha çok olmuş..bircok kisi 6.1 den sonra telefonu sıfirlamiş ve düzelmiş...one 6.1 i bekliyorum.sonra sıfırlycam.gerci benim eski alışkanlıgimdir..buyuk güncelleme gelince sıfırlarm her zaman faydasini gördüm..şuan pek yok.. havalar cok sicak.uzub sure Instagram da dolanirdam biraz isinma oluyor...ama sana bahsettigim arka plan muhabbeti de ısınmaya etki ediyor..arka planda boşuna bir sürü app çalışıyor..işlemci ekstra yoruluyor... Büyük ihtimalle o yüzden fazla olmuyordur....
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
Aydın'da yaşıyorm hava 40 derece altina inmiyor..o da normal elektronik cihazlar ısınır...
0 Likes
KayraA25
Active Level 5
Galaxy A
Aynı ben de antalyada yaşıyorum
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
kızkardeşim orda yaşıyor..gitmistim nefes alınmıyor.. kolay gelsin sjsjsjjs
0 Likes