Resolved! Solved

Original topic:

Şarj Ucunu Kontrol Edin / Şarj Olmuyor.

(Topic created on: a month ago)
137 Views
ardasA35
Active Level 3
Options
Galaxy A

Son bi kaç gündür telefonum durduk yerde usb girişini kontrol edin diye hata hata veriyor telefonun şarj girişinde su veya toz olduğunu söylüyor. Toz veya su olmadığına eminim toz varsa bile çok azdır etkilemez bile. Telefonu şarj etmem gereken zamanlarda edemiyorum bazen şarj almıyor bazen düzeliyor nedenini bilen biri çıkabilir mi?

Telefon Modeli : Galaxy A35 5g

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ayb0623
Active Level 6
Galaxy A
Reis benimde s21 FE de aynı sorun vardı samsung orjinal servisine götürdüm ilkin içini temizlediler düzeldi bu yazın da arka kapak atmıştı onu yaptırmıştım genel teste girince usb de arıza varmış onuda değiştiler eyer olduğun ilde varsa kendi yetkili servisine götür

View solution in context

8 Comments
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Ayarlardan uygulamalar kısmını açın sistem uygulamalarının göster i açın sonra da usbcache adlı uygulamanın önbrlleğini silin düzelir annemin S7 edge sinde de aynı şey olmuştu kablosuz şarjdayken aklıma gelmişti
0 Likes
ardasA35
Active Level 3
Galaxy A
usbcache yok da usb settings var olur mu
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Olur deneyün
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Deneyin*
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Ben şimdi okula giriyorum bay bay
0 Likes
Solution
ayb0623
Active Level 6
Galaxy A
Reis benimde s21 FE de aynı sorun vardı samsung orjinal servisine götürdüm ilkin içini temizlediler düzeldi bu yazın da arka kapak atmıştı onu yaptırmıştım genel teste girince usb de arıza varmış onuda değiştiler eyer olduğun ilde varsa kendi yetkili servisine götür
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Bana özelden yazarsın oldu mu olmadı mı diye
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Tabi istersen
0 Likes