Original topic:

ısınma

(Topic created on: 09-30-2020 01:15 AM)
292 Views
byyyy
Active Level 3
Options
Galaxy A

A50 kullaniyorum cihazim daha 10 aylik ama ısınma sorunu olusmaya basladi sarjda da aşırı ısınıyor normal mi bu ısınma

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung, telefonlar şarj esanında 10° ila 40° derece arası cihazların sorunsuz şarj olabildiğini söylüyor.

Sizin cihazınız şarj esnasında 40° üzerine çıkıyorsa cihazı servise gösterin. veya incelenmesi için hata raporu gönderin. Samsung ekibi, size uygulama üzerinden geri dönüş sağlayacaktır.

View solution in context

0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Cihaz şarjdayken ısınması normal bir durumuda çünkü cihazın bataryasını doldurmak için güç harcıyor oda ısınmasına sebep oluyor eğer elinizi değmeyecek ısınıyorsa sana tavsiyem

En yakın zamanda samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlasınlar cihaza çünkü bende A50 kullanıyorum bende bu kadar sorun yok hafif ısınma var sadece

View solution in context

5 Comments
Crawlast
Active Level 2
Galaxy A
Merhaba,

Şarjdayken yüksek hafıza kullanan oyun, uygulama vb. şeyler çalıştırıyorsan bundan kaynaklı olabilir dostum.
byyyy
Active Level 3
Galaxy A
oyun yok uygulama da klasik seyler
0 Likes
Crawlast
Active Level 2
Galaxy A
Anladım. Hata raporu gönderip incelenmesini beklemektem başka çareniz yok maaleaef o zaman.
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung, telefonlar şarj esanında 10° ila 40° derece arası cihazların sorunsuz şarj olabildiğini söylüyor.

Sizin cihazınız şarj esnasında 40° üzerine çıkıyorsa cihazı servise gösterin. veya incelenmesi için hata raporu gönderin. Samsung ekibi, size uygulama üzerinden geri dönüş sağlayacaktır.
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Cihaz şarjdayken ısınması normal bir durumuda çünkü cihazın bataryasını doldurmak için güç harcıyor oda ısınmasına sebep oluyor eğer elinizi değmeyecek ısınıyorsa sana tavsiyem

En yakın zamanda samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlasınlar cihaza çünkü bende A50 kullanıyorum bende bu kadar sorun yok hafif ısınma var sadece