- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-30-2020
01:15 AM
(Last edited
09-30-2020
01:17 AM
by
User0000004
) in
A50 kullaniyorum cihazim daha 10 aylik ama ısınma sorunu olusmaya basladi sarjda da aşırı ısınıyor normal mi bu ısınma
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:23 AM (Last edited 09-30-2020 01:28 AM ) in
Galaxy ASizin cihazınız şarj esnasında 40° üzerine çıkıyorsa cihazı servise gösterin. veya incelenmesi için hata raporu gönderin. Samsung ekibi, size uygulama üzerinden geri dönüş sağlayacaktır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:28 AM in
Galaxy ABöyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle
Cihaz şarjdayken ısınması normal bir durumuda çünkü cihazın bataryasını doldurmak için güç harcıyor oda ısınmasına sebep oluyor eğer elinizi değmeyecek ısınıyorsa sana tavsiyem
En yakın zamanda samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlasınlar cihaza çünkü bende A50 kullanıyorum bende bu kadar sorun yok hafif ısınma var sadece
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:18 AM in
Galaxy AŞarjdayken yüksek hafıza kullanan oyun, uygulama vb. şeyler çalıştırıyorsan bundan kaynaklı olabilir dostum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:22 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:27 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:23 AM (Last edited 09-30-2020 01:28 AM ) in
Galaxy ASizin cihazınız şarj esnasında 40° üzerine çıkıyorsa cihazı servise gösterin. veya incelenmesi için hata raporu gönderin. Samsung ekibi, size uygulama üzerinden geri dönüş sağlayacaktır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-30-2020 01:28 AM in
Galaxy ABöyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle
Cihaz şarjdayken ısınması normal bir durumuda çünkü cihazın bataryasını doldurmak için güç harcıyor oda ısınmasına sebep oluyor eğer elinizi değmeyecek ısınıyorsa sana tavsiyem
En yakın zamanda samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlasınlar cihaza çünkü bende A50 kullanıyorum bende bu kadar sorun yok hafif ısınma var sadece