Original topic:

İslemci

(Topic created on: 01-15-2022 09:37 AM)
772 Views
İBRAHİMA35watch7
Expert Level 5
Options
Galaxy A
Bu 720g islemci çok iyide neden donma kasma ve ısınma yapıyor hadi biraz gerçekleri konuşalım a52 dedikleri gibi deyil o ısınma pili bitiriyor 5000 tl ye çöpe atmayın sizin övüp bitiremediniz a52 abd de 10 tane alına biliyor benim sinirlendiğim konu a52 kullananların abartması bosa yılın telefonu denmesi 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba legoA50veA32,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

24 Comments
Syk09
Active Level 7
Galaxy A
Oda çok arttı 5000 tl olduğu donem abime aldık şimdi 8 9 binlerde
EmreS20FE
Active Level 10
Galaxy A
Yine aynı konu
Galaxy A
Okuma bana yorum yazma olur biter kendini buna mecbur deyilsin ki a52 düsmanım ve a525g de
0 Likes
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
"S20 FE (G780G) çöp" isimli bir gönderi bekliyoruz
Galaxy A
Seni mi kıracam kardeşim bir gün onada yazarız benim kafama takdığım yere göge sıgdırılamayan bu 720 g ne islemciymis be
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonu ilk aldığım zaman aşırı bir ısınma vardı. Servise verdim düzeldi. Öyle aman aman bir kasma ve ısınma sorunu yok. Çok nadir olarak klavye de takılma yapıyor o kadar
Galaxy A
İste böyle açık olun kardeşim 👍👋
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Ekstra olarak şunu da ekliyeyim. Telefonum video performansı yerlerde. J7 Core telefonum bile 1080p 30fps de daha iyi çekiyor. Ben alırken böyle olacağını bilseydim almazdım. Hele birde EIS modunu açınca aman yarabbim çamur oluyor. OIS var ama öylesine var. Bir işe yaramıyor.
Galaxy A
Sağol kardeşim kusura bakma geçendeki yorumlardan dolayı 👋🙏