Resolved! Solved

Original topic:

İphone vs samsung

(Topic created on: 04-08-2025 06:43 PM)
872 Views
günaçç
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar sizce iphone mu yoksa samsung mu nedeniyle söyleyebilirmisihiz. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Murtekin04
Active Level 3
Galaxy A
Çünkü henüz samsung s24 ultra Android 15 gelmedi güncellemeler böyle geç gelmeye devam ederse iphone geçicem

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android her zaman fiyat performans tercihidir..

View solution in context

25 Comments
Solution
Murtekin04
Active Level 3
Galaxy A
Çünkü henüz samsung s24 ultra Android 15 gelmedi güncellemeler böyle geç gelmeye devam ederse iphone geçicem
günaçç
Active Level 5
Galaxy A
Evet benim telefonum kaç aydır güncelleme almıyor bi dene one ui 7 diiler bi gelmedi ya
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şimdi Savaş Çıkartıcaksın Burada İyi Mi Oldu 😄😄
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
noktayı koydum ben 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Doğru Söylemişsinizde Dikkat Edin Sizede Saldırmasınlar Güncelleme Seviciler 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yıllarca telefonunu güncellemeden kullanan iPhone kullanıcısı arkadaşlarım oldu, bence güncellemeye takılmamak gerekiyor. Telefonu alırken mevcut özelliklerine bakıp alıyoruz, nerdeyse tüm uygulama/oyunlar her telefon sürümünde calisicak şekilde dizayn ediliyor. Bir animasyon, simge değişikliği vesaire gelicek diye kıçını yırtıyor millet zibilyon tane Launcher, tema, widget uygulaması var indirin her gün değişik değişik kullanın 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bide One Ui 7 Cidden Büyük Bir Güncelleme Olduğundan Ve Çok Fazla Cihazında Alacağını Düşünürsek Geç Gelmesi Ertelenmesi Gayet Normal Ama İşte Anlamıyorlar 😄
0 Likes
Murtekin04
Active Level 3
Galaxy A
Ama reis ben okadar güncellemeyi düşünmüyordum yorumları okuya okuya bende merak etmeye başladım kaçtır samsung erteliyor one 7 yi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ertelemeninde Mantıklı Sebepleri Var Aslında Zaten Bundan Sonraki One Ui 8 Güncellemesinin Çok Fazla Değişiklik İçermeme İhtimalinden Daha Erken Gelmesi Bekleniyor Hatta Flip7 Ve Fold7 One Ui 8 İle Kutudan Çıkacak Diyorlar
0 Likes