Original topic:

İphone mi samsung mu

(Topic created on: 03-19-2026 12:30 AM)
567 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Servis kıyası olarak

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Korecen yok ondan 😂 samsungta 3 5 ay pil problemi yaşadım cihaz temiz diyor ama 50den sonra dayanmıyordu . Kullandığım program aynı . Bu nedenle apple alırım çünkü çözüm odaklı değil samsung amiral gemisi alırsam anında tüketici heyetine yazardım 😂
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy A
Koreden arayıp ingilizcede konuşabilirler 😄 öyle bi düşüncen varsa kesinlikle apple öneririm. Çünkü biz sadece ürün değil hizmette satın alıyoruz. Verdiğimiz paranın karşılığı sadece elimizde tuttuğumuz cihaz değil. Eğer elmaya geçersen daha iyi anlarsın zaten bunu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mejbur zaten eğer amiral gemisi alırsam yoksa eski f segment araba almak gibi olur
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen bencede
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Garanti kapsamında onarım anlamında Samsung servislerinin biraz daha önde olduğunu düşünüyorum ama Bence ikisi de Türkiye'de pek de yeterli bir hizmet sunmuyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung makine ne derse onu diyor çözüm odaklı değildi 😂
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Hatırladığım kadarıyla batarya değişiminde falan daha esnek davranıyorlardı. Apple'da bu konuda daha keskin kurallar var. Önceden 500, şu an 1000 oldu. döngüyü 2 yıldan daha önce sürede tamamlarsan bataryanın garantisi dolmuş oluyor. Tüketici haklarına göre böyle bir şey yok mesela, cihazın bütün parçaları 2 yıl garanti kapsamında olmak zorunda.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İyi
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy A
O öyle değil hatta tam tersi. Bi apple kullanıcısı olarak söylüyorum. Mesela 2 yıllık garantin bitti sonrasında 1000 döngü olmadan pil sağlığın 80 ve altına düşerse pilin yine garanti kapsamına giriyor. Zaten 1000 döngüyü ilk 2 yıl bitirmende çok çok zor. Yani cihazın 3 yıllık pil döngün atıyorum 784 ve sağlık 80'e düştü. Normal garanti bitmesine rağmen pil yine garanti kapsamına giriyor.
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Bunu ben de duymuştum ama çok emin olamadım, sitesinde net bir bilgi bulamadım ama böyle olduysa iyi olmuş. Tabii burada döngü sayısını arttırmaları önemli çünkü 500 döngüyü doldurması 2 yıldan önce çok kolay oluyordu ama dediğiniz gibi 1000 döngü zor.
0 Likes