Original topic:

İphone mi samsung mu

(Topic created on: 03-19-2026 12:30 AM)
587 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Servis kıyası olarak

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Belli prensipleri olur genelde markaların yani tekinde yapılacak işlemler belliyken ötekinde olmama ihtimali yok . Şimdi bunlarda samsungta makinenin sonucunu diyorlar ondan ibaret 😂 ama apple almadan önce servisi araştıraxağım kötü çıkmasın😂
0 Likes
Yadof
Active Level 6
Galaxy A
Apple destekle ilk, tek ve son telefon görüşmemden sonra kesinlikle Apple diyorum. Eski telefonum iPhone SE 2'deki sorunu çözdükten sonra karşıdaki adamla 30 dakika teknoloji hakkında genel sohbet etmiştik.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eskiden telefon ekranı kırılınca değişim yapıyorlar diyorlardı ve hata olunca telefonda dokunmatik donması tuş çalışmaması olunca sıfırla değiiim yapıyorlar dedi bu sisteö şuanda da var mı
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Türkiye icinmi küreselmi
Küresel ise samsung acık ara en iyi si
Ama türkiyese
İkiside bir birinden kötü
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😂 Türkiye de olunca neden ikiside kötü
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaza ve adama göre muamele yapılıyor her iki servise gidiyorum neden geliyonuz der gibi insana bakısları var ve samsung ta servise gitimde hesap gösterince kisi hemen gülen yüze dondu 1 kere
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çözüm odaklı hangisi
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bir birine yakın ama aple deki biraz daha deneyimli samsunga bakarak tabi kisisel düsüncem
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsungta makineye göre ilerliyorlar o temiz derse temiz
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy A
Örneğin apple destekle telefonda ne zaman görüşürsen görüş yada eğer serviste gidip bi hizmet aldıysan en fazla 24 saat içinde Apple merkezden arıyolar. Sanırın direk Amerikadan. Yabancı dilin yoksa bi anlamı yok tabi ama sorunun çözüme kavuştumu serviste verilen hizmetten memnun musun bi şikayetin var mı vs diye soruyolar. Burdan bile hesabı kendin yapabilirsin hangisi daha iyi. O kadar yıl samsung kullandım kaç kere servise gitmek durumunda kaldım bir kere Koreden aranmadım 😅😂