cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnternet hızı tek başına önemli değil sanırım

(Topic created on: 04-13-2025 12:45 PM)
150 Views
ˢᵖᵃᶜᵉˡⁱⁿᵉ
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Şuan 850mbps download aldığım bir stüdyodayım ama ahım şahım bir hız yok mesela 2 gb bir uygulama yüklemek istediğimde sanki 100mbps ile aynı gibi geliyor. Cihazdanmı(a13) yoksa play store sunucularindanmı veya başka bir sebeptenmi merak ettim

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Wifi 5 destekliyor, ciddi bir **bleep** olması gerekli, belki cihaz donanımsal ötürü ksıtlı olabilir.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Eğer telefonunuzdan internet hız testi yaptığınızda 850 hız alıyorsanız bence play store ile ilgilidir. Ancak bilen arkadaşlar bizi de bilgilendirebilir.

View solution in context

Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Telefondan kaynaklı usta

View solution in context

9 Comments
Solution
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy A
Wifi 5 destekliyor, ciddi bir **bleep** olması gerekli, belki cihaz donanımsal ötürü ksıtlı olabilir.
Galaxy A
Bende öyle düşünüyorum iphone ile denedim öyle değildi 1dk da falan indirdi
Solution
Galaxy A
Eğer telefonunuzdan internet hız testi yaptığınızda 850 hız alıyorsanız bence play store ile ilgilidir. Ancak bilen arkadaşlar bizi de bilgilendirebilir.
Galaxy A
Bence teleofnla ilgili iphone ile denedim öyle değildi
Galaxy A
Hocam bluetooth açıksa kapatıp deneyin bir de. Samsung cihazların A modellerinden bazıları kronik ben de bunu yabancı forumları araştırırken görmüştüm. Wi-fi ve bluetooth aynı anda açık olunca kafayı yiyebiliyorlar.

Onun dışında başka bir wifi ağında böyle bir sorun var mı?
0 Likes
Galaxy A
Exynos işlemcinin küçük bir jestiymiş bu durum araştırdım biraz 😊 bir sınırı var download hızının
0 Likes
Galaxy A
Bu sınırı getirerek de Wi-fi 5 özelliklerinin birkaçını sınırlamışlar. Pek anlamı kalmamış böyle bir desteğin de🙂
0 Likes
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Telefondan kaynaklı usta
Galaxy A
Öyleymiş 🫡