cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnternet baglantinizi kontrol edin

(Topic created on: 12-15-2020 05:56 PM)
685 Views
mroldAC
Active Level 1
Options
Galaxy A

Wi fi ve mobil baglantida oldugu zaman veri kullanan uygulama açtığım zaman İnternet bağlantınız kontrol edin diye mesaj çıkıyor ve veri akışı gerçekleşmiyor. Bugün mobil ağı birkaç  kez açıp kapatmama rağmen ve 4.5 gerçekleşmiyor bağlı gözükmesine rağmen veri akışı sağlanamadı. Son olarak telefonu yeniden başlattım ve veri akışı sağlandı ama hala bazı uygulamalarda İnternet baglantininizi kontrol edin diyor. Benzer sorun yaşayan var mı? Sizce servisler bi durum var mi? Yoksa martta gelecek güncelleme ile cozulur mu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Servislik bir durum değildir.
Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarına sıfırla yapınız.

Sorun düzelmez ise bu sorunu yasadiginiz uygulamanin üzerine basili tutun ve uygulama bilgilerine basın > depolama bölümüne girin ve verileri sile tiklsyin ve bunu teker teker sorun yasadiğiniz uygulamalara yapin.
Sorun duzelmez ise samsung members üzerinden hata raporu gönderiniz.
Hata raporu göndermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)

View solution in context

4 Comments
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Servislik bir durum değildir.
Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarına sıfırla yapınız.

Sorun düzelmez ise bu sorunu yasadiginiz uygulamanin üzerine basili tutun ve uygulama bilgilerine basın > depolama bölümüne girin ve verileri sile tiklsyin ve bunu teker teker sorun yasadiğiniz uygulamalara yapin.
Sorun duzelmez ise samsung members üzerinden hata raporu gönderiniz.
Hata raporu göndermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)
mroldAC
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler. dediğin gibi baglanti ayarlarını sifirlayinca sorun çözüldü.😊👍👏🏻
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim,ne demek😊
Galaxy A
bendede aynı sorun var ve artı olarak wifi yi kapatip mobil veriyi açtığımda telefonumda donmalar yaşıyorum