- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonum A53 Son yama yüklü. Fakat artık sanki git gide ağırlaşmaya başladı telefon. İlk fabrikadan çıktığı One Uı 4.1 sürümüne dönmek istiyorum fakat bit değerleri uyuşmuyor. Nasıl dönebilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy AMerhaba wallendor,
Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy AMerhaba wallendor,
Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD