cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İlk çıkan sürüme dönmek istiyorum.

(Topic created on: 4 weeks ago)
176 Views
wallendor
Active Level 8
Options
Galaxy A

Telefonum A53 Son yama yüklü. Fakat artık sanki git gide ağırlaşmaya başladı telefon. İlk fabrikadan çıktığı One Uı 4.1 sürümüne dönmek istiyorum fakat bit değerleri uyuşmuyor. Nasıl dönebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba wallendor,

Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Odin ile
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Bit değeri uyuşmuyor ama
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
Android 14 yüklü mü sende
0 Likes
wallendor
Active Level 8
Galaxy A
Evet
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
O zaman dönemezsin
0 Likes
Galaxy A
Android 15 te düzelir🙂
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba wallendor,

Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes