Resolved! Solved

Original topic:

İNTERNET & WİFİ ACİLL A10

(Topic created on: 07-22-2020 05:18 PM)
1784 Views
Cebrail
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Arkadaşlar daha yeni eve internet bağlattırdık. Hatta fiber internet. Fiber hızında. Neyse konuya geliyim . Arkadaşlar bağlattıktan sonra 2 tane wifi var. 

SORUN: 

1-) 2.4 GHz wi-fi yi görüyor A10 Cihazı lakin 2.5GHz wi-fi yi görmüyor?  Neden acaba yardımcı olabilir misiniz?  Inan çok makbule geçersiniz.  Bağlayan kişilerden Vestel Z10 kullanan cihaz olsun, abimin cihazı olan General Mobile 9 Pro olsun görüyor ama A10 görmüyor? 😪😪😭😭😓 Yardmcı olursanız çok ama çok makbule geçersiniz.  Bu arada google 'de yazayım dedim ilk sayfaya tıkladım bunu yazmışlar. Çözüm Olarak ne demek istiyorlar? 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Galaxy A10 Cihazda Wi-Fi 4 (802.11 b/g/n) olduğu için desteklemiyor diye biliyorum

diğer telefonlarda Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac) olması gerkiyor diye biliyorum ben

Büyük bir ihitmal cihaz desteklemediği için görmüyor olabilir

View solution in context

Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
A10 ve A10s Wi-Fi 4 teknolojisinde bulunduğu nedeniyle, 5 GHz teknolojisini (802.11a) maalesef ki desteklemiyor.

View solution in context

48 Comments
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
modemden bşr düğmeye basman gerekiyor galiba ben wps olması lazım basılı tuttum 5 GHZ geldi dene bence
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Nasıl yani ? modemden hangi tuşa basmam lazım? Dur modemin resmini atayım.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Modem bu reis. bak.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
cevabını merakla bekliyorum. Yani wps olana mı basmam lazım 5Ghz yi görmesi için?
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
5ghz yi açmamışsın galiba tuşların olduğu yerin fotoğrafını atar mısın?
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
hangi tuşların acaba hocam ? Wi-fi olarak açık görünüyor ama benim A10 cihazda görmüyor galiba. :( :( fazla f ark yok ki neden görmesin. :( :(
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
modemde tuşların fotoğrafları
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Modemin resmi bu hocam.
0 Likes
Mercimeyk